Brzo i jednostavn ose sprema, a daje svu potrebnu energiju da izdržite svakodnevne aktivnosti. Ali, mnoge domaćice nesvesno prave neke greške dok je spremaju, te na tanjir iznesu bezukusan doručak.
Foto: Shutterstock
Evo kako da napravite savršenu kajganu:
- Za jedno jaje treba vam tri kašike kisele pavlake i tako ćete joj dati poseban ukus.
- Umutite jaja s uobičajenim sastojcima, te dodajte so i biber.
- Po želji možete dodati paradajz ili peršun.
- Kad sve dobro promešate,dodajte pavlaku.
- Rastopite maslac u tiganju, te dodajte smesu od jaja.
- Kad se smesa stvrdne, okrenite kajganu, ali tek kad dobijete laganu smeđu boju sa donje strane.
- Potom kajganu iseckajte na manje komade. Tako ćete odmah videti je li pečena u sredini.
Ako ispratite ove korakte, dobićete najbolju kajganu