moćan ukus

Torta od čokolade i jagoda: Kremasta poslastica u koju ćete se istog trena zaljubiti! (RECEPT)

Ova poslastica bogata čokoladom i osvežavajućim jagodama osvojiće sva vaša čula

Objavljeno: 12.04.2019. 19:24h 19:26h
Autor:
Foto: Shutterstock

Sastojci:

  • 3 jaja (odvojiti žutanjke od bjelanjaka)
  • 4 kašike šećera
  • 3 kašike glatkog brašna
  • 3 kašike kakaa u prahu
  • pola praška za pecivo

Anđeoski kolač za kojim ćete odlepiti: Penasta fantazija, raj za nepca! (RECEPT)

foto: Shutterstock

Priprema:

  • Umutite sastojke zajedno sa šećerom da dobijete penastu smesu.
  • Dodajte brašno, kakao i prašak za pecivo, pa sve sjedinite.
  • Prethodno čvrsto umućena belanca dodajte u smesu od žumanaca.
  • Pecite 10 minuta u kalupu veličine 26 cm na 180 Celzijusa.
  • Tortu ohladite pa na nju stavite kremu od jagoda.

Kolač sa jagodama gotov za pola sata: Neodoljiv ukus koji obara s nogu! (RECEPT)

(Stil.Kurir)