Probajte

Pileća bajadera: Ručak za čas posla! (RECEPT)

Ako ste u stisci sa vremenom, ovaj recept je nešto fenomenalno

Objavljeno: 17.02.2019. 16:30h
Autor:
Foto: Profimedia

Sastojci:

2 filea pilećeg belog mesa, 200 g kačkavalja, 300 g suvog mesa, 1 pavlaka, 2 jaja, 3 čena belog luka, 5 kašika senfa

Priprema:

1. Belo meso izlupati i vrlo malo posoliti, poređati u podmazan vatrostalni ili pleh za đuveč.

2. Premazati senfom i dobro izgnječenim belim lukom.

3. Preko senfa narendati kačkavalj.

4. Poređati suvo meso, opet premazati senfom, sada poređati kačkavalj u listićima.

5. Izmutiti jaja i pavlaku i preliti preko kačkavalja.

6. Bajaderu peći 30 minuta na 200°. Ostaviti da se ohladi i seći kao bajaderu.

Savršen krompir po receptu Džejmija Olivera: Trik za pečenje koji ćete stalno koristiti! (VIDEO)