U poseti đacima

Kejt Midlton obeležila nedelju mentalnog zdravlja dece: U fenomenalnoj haljini pokazala svetu šta je čini srećnom! (FOTO)

Sa đacima je razgovarala o podršci koju dobijaju od drugih učenika, nastavnika i roditelja kada je u pitanju njihovo mentalno zdravlja

Objavljeno: 05.02.2019. 14:22h
Autor:
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Kembridža danas je posetila nekoliko osnovnih škola u Londonu kako bi obeležila nedelju mentalnog zdravlja dece.

Sa đacima je razgovarala o podršci koju dobijaju od drugih učenika, nastavnika i roditelja kada je u pitanju njihovo mentalno zdravlja.

Za ovu priliku Kejt Midlton je obukla zelenu haljinu brenda Iponin koja košta nešto više od 2.000 funti, a uskladila ju je sa čizmama marke LK Benet.

Kraljica neprolazne mode: 6 omiljenih komada Kejt Midlton koje i vi treba da imate u ormaru! (FOTO)

foto: Profimedia

Ceo izgled je upotpunila neupadljivim minđušama i Malberi klač torbicom.

Učenici su je veselo dočekali i uživali u druženju sa njom. A pošto je zamolila učenike dan ranije da ponesu neki predmet koji čini da se osećaju dobro i ona je ponela nešto svoje.

Kao svaka obična porodica: Nadimci kojima Kejt i Vilijam zovu jedno drugoga su nasmejali svet!

foto: Profimedia

Na veliko oduševljenje svih prisutnih ona je izvadila fotografiju svoje porodice koju su objavili za Božić i objasnila učenicima kako je to ono što je čini srećnom.

Kejt Midlton u već viđenoj kombinaciji koja se opet vraća u modu: Izgled zaokružila torbicom u stilu Megan Markl! (FOTO)

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kada je dobila titulu vojvotkinje Kejt je brigu o mentalnom zdravlju navela kao jedan od svojih prioriteta, a briga o deci i njihovom odrastanju u zdravoj okoliko je takođe predmet njenog interesovanja.

(Stil.kurir.rs)

foto: Profimedia