MUŽA JE OBLIKOVALA PO SVOM PA MISLILA DA JOJ NIKO NIŠTA NE MOŽE: Doživela je sunovrat i pita se gde je pogrešila

Veliki sunovrat Dženifer Lopez doživela je u karijeri dok joj se ceo svet smeje.

Celebrities
MUŽA JE OBLIKOVALA PO SVOM PA MISLILA DA JOJ NIKO NIŠTA NE MOŽE: Doživela je sunovrat i pita se gde je pogrešila
Foto: BlueLoveImages / GAMR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za Dženifer Lopez 2024. godina trebala je biti vrhunac njene karijere, no umesto toga, Džej Lo je postala predmet ismejavanja. Naime, uložila je 20 miliona dolara u svoj novi projekat: 'This is me now', no isti je doživeo neverovatan neuspeh.

Inače popularna glumica i pevačica objavila je album 'This is Me... Now', koji je bio popraćen i dokumentarcem 'This is Me... Now: A Love Story', koji je govorio o njenoj ljubavi s Benom Afekom. Film je bio naširoko kritikovan, a album su kritičari ocenili kao 'passe' i 'flop'. Album je prodan u samo 14 hiljada primeraka, a na Bilboardovoj listi je zauzeo tek 38. mesto.

Dženifer Lopez
foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Džej Lo je nakon toga najavila i koncertnu turneju koja je takođe podbacila. Naime, na turneji koju je nazvala 'This is me...live', trebala je promovisati novi album, no zbog loše prodaje karata, potpuno je promenila koncept turneje. Umesto da naglasak bude na novim pesmama, na turneji će pevati svoje stare hitove.

Prvi koncert je u junu, a prodaja karata ide poprilično slabo, nakon čega je bila primorana otkazati neke datume. Primera radi, njen koncert u Areni 'Kaseya Center' u Majamiju održaće se 28. juna, a nije ni blizu rasprodat.

Dženifer Lopez
foto: Jackie Brown / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Inače, Džej Lo je prošle nedelje bila na Met Gali gde je takođe prikupila brojne kritike. Naime, dok se penjala stepenicama, novinarka ju je upitala 'šta nosi', a ona je nevoljno uzvratila ime brenda bez da ju je uopšte pogledala u oči. Njena reakcija razljutila je korisnike društvenih mreža širom sveta.

Dženifer Lopez
foto: ANDREA RENAULT / AFP / Profimedia

'Njeno pravo lice konačno je isplivalo na površinu', 'Godine i godine zlog ponašanja konačno su došle na naplatu', 'Verujem svim negativnim komentarima o njoj', nizali su se komentari.

1 / 8 Foto: Photo Image Press / Zuma Press / Profimedia

Čini se da su se ljudi konačno zasitili forsiranja njenog 'jednostavnog imidža' u kojem se prikazuje kao 'obična devojka iz Bronxa', dok s druge strane sve upućuje na to da je u stvarnosti, sasvim drugčija.

(Stil/ Story.hr)

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs