IMALA JE 25, A HEFNER 86 GODINA KAD SU ZAJEDNO LEGLI U KREVET: Pristajala na sve gadosti samo da bi se dokopala MILIONA

Uveliko traje rat u porodici Hefner. Nakon intervjua sa sinom Hjua Hefnera, Marstonom Hefnerom, stvari su počele da se zahuhtavaju.

Šuška se
Autor:
IMALA JE 25, A HEFNER 86 GODINA KAD SU ZAJEDNO LEGLI U KREVET: Pristajala na sve gadosti samo da bi se dokopala MILIONA
Foto: Profimedia

Sin Hjua Hefnera, Marston, pokrenuo je oštar napad na Kristal Hefner, optužujući je da je "glavni manipulator" i činilo se da je sugerisao da je iskoristila Plejboj mogula pre nego što je umro.

Marston, 34, izneo je niz osuđujućih tvrdnji o udovici svog oca na podkastu "Girls Next Level", sugerišući da je tridesetosmogodišnjakinja, bila pakleno sklona moći i nadgledala je promene u očevom testamentu kada je bio mentalno slab.

Obraćajući se voditeljkama Holi Medison i Bridžit Markvard u ponedeljak, rekao je: "Kada je Kristal ušla i vilu, počela su da postoje plemena. I tako je bilo ljudi koji su bili u Kristalinom timu."

Hju Hefner
foto: Splash News / Splash / Profimedia

Rekao je da je postala zavisna od "ideje kontrole i moći" i da je određivala ko može, a ko ne može da uđe.

"Volela je da kontroliše listu gostiju", rekao je. "Volela je da skida devojke i da ih stavlja na listu gostiju u zavisnosti od toga kako, kakvi god hirovi bili u to vreme... Volela je da bude u toj poziciji u kojoj moraš da prođeš kroz nju ili moraš da je pitaš za stvari."

Marston, koji je prošle godine dočekao dete sa svojom suprugom, takođe je optužio Kristal da je uništila zabavu koju je imao sa svojim ocem tokom noći utakmica u vili kada su igrali Uno, tvrdeći da je ona donela "tamnu energiju" koja ga je odvratila od njega.

Hju Hefner
foto: Profimedia

Činilo se da se njena navodna opsesija kontrolom proširila i na pitanja Hjuovog testamenta, a Marston je sugerisao da je Kristal nadgledala promene kada je njegov otac bio "bolestan" i 'dozirao j***** lekove", za koje tvrdi da je biznismena ostavilo nesvesnim njegovog okruženja.

"U godini kada je preminuo, promenio je testament i meni, drugoj osobi i Kristal dao još novca", rekao je. "I ne znam koliko više, ne sećam se da li je Kristal dobila više od nas..."

"Gledao sam u to kada sam dobijao nasledstvo i pitao sam se: "Zašto? Kada nije bio ovde, kada nije znao šta je gore ili dole pola vremena, zašto bi promenio svoj testament?"

Hju Hefner
foto: Profimedia

Kristal se slavno udala za izdavača časopisa 2012. kada je ona imala 26, a on 86. Bili su u braku do njegove smrti, u 91. godini, 2017. kao rezultat srčane insuficijencije i septikemije. Ostavio je prijavljeno bogatstvo od 43 miliona dolara.

Ranije ove godine objavila je svoje eksplozivne memoare, "Samo govori dobre stvari: Preživljavanje Plejboja i pronalaženje sebe"(eng.Only Say Good Things: Surviving Playboy And Finding Myself), u kojima je iznela niz eksplozivnih tvrdnji, uključujući da nikada nije volela pokojnog kralja časopisa i da se osećala zatočenom u njihovom četvorogodišnjem braku.

Marston je otkrio kako je poslao poruku Holi i Bridžit, govoreći o Kristal kao o "majstorskom manipulatoru" nakon što je pročitao njenu knjigu, i doveo u pitanje neke od njenih tvrdnji, kao i njenu motivaciju za pisanje memoara.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs