BORIS JE NEPOZNATOJ DEVOJCI NAPRAVIO DETE NA STEPENICAMA HAUSTORA: Osedeo preko noći pa utehu našao u 23 godine mlađoj

Boris Beker uživa sa 23 godine mlađom devojkom, koja ga je uprkos brojnim aferama, uvek podržavala.

Celebrities
BORIS JE NEPOZNATOJ DEVOJCI NAPRAVIO DETE NA STEPENICAMA HAUSTORA: Osedeo preko noći pa utehu našao u 23 godine mlađoj
Foto: Splash News / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Boris Beker privukao je veliku pažnju kada se pojavio na plaži u Kostariki, svojim povređenim laktom. Osim toga što mu je lakat vidno deformisan, čini se da su godine učinile svoje, te nekada zgodni Beker, danas izgleda potpuno drugačije.

Društvo mu je pravila mlađana verenica, Lilian Karvaljo Monteiro. Par je u srećnoj vezi već duže vreme, a zanimljivo je da je Beker od svoje izabranice stariji 23 godine.

Boris Beker
foto: Splash News / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Inače, njih dvoje su se zajedno preselili u Milano po izlasku iz zatvora gde je odslužio osam meseci od dve i po godine kazne zbog prevare u vezi sa ličnim bankrotom.

Podsetimo, Beker je optužen 2022. godine nakon što je proglasio bankrot i sakrio imovinu vrednu 2,5 miliona funti. Sakrio je novac tako što nije prijavio svoj udeo u ogromnoj nemačkoj imovini od milion funti, kao i 700.000 funti u gotovini zajma među ostalom imovinom.

Lilian Karvaljo Monteiro, Boris Beker
foto: Splash News / WCP / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon izlaska iz zatvora, par, koji je do tada živeo u Ujedinjenom Kraljevstvu, preselio se u Milano. Ovo će Bekeru biti treći brak; on i njegova supruga Lili Beker razdvojili su se 2018. nakon devet godina zajedno.

Godinu manje trajao je brak sa njegovom prvom suprugom Barbarom Beker. Venčali su se 1993. i razveli 2001. godine, nakon što je teniser priznao da je imao aferu dok je njegova supruga bila trudna sa njihovim drugim detetom.

Boris Beker
foto: Comi Simone/IPA/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Naime, Boris je dobio ćerku tokom kratke afere s manekenkom Anđelom Ermakovom, s kojom je proveo samo jednu noć, i to 1999. godine kada su se upoznali u londonskom restoranu Nobu. Šuškalo se da se njihov fatalni susret odigrao na stepenicama.

Boris Beker
foto: Pierre Teyssot / SplashNews.com / Splash / Profimedia Slično

Mnogi su sve ovo što mu se događa protumačili kao "karmu" za grehe iz prošlosti, pogotovo kada je reč o vanbračnoj ćerki Ani koju dugo nije želeo da prizna.

1 / 7 Foto: Manuel Munoz / Pacific coast news / Profimedia

"Ne znam da li je toalet bolje mesto, ali mi smo to uradili na stepenicama. Mediji su preneli kako smo smo imali odnos na stočiću u toaletu, ali tamo stola nije bilo. To nije bila afera, to je bio odnos od pet minuta", otkrio je bivši trener drugog tenisera sveta.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs