DOK SE ON TRUDI DA UDOVOLJI SADAŠNJOJ, PRVA ŽENA ZGRĆE MILIONE I GAJI NJEGOVU DECU: Bivši tek sad shvata šta je izgubio

Bivša žena Bena Afleka živi nikada bolje, dok se trudi da njihovu decu izvede na pravi put.

Celebrities
DOK SE ON TRUDI DA UDOVOLJI SADAŠNJOJ, PRVA ŽENA ZGRĆE MILIONE I GAJI NJEGOVU DECU: Bivši tek sad shvata šta je izgubio
Foto: Profimedia

Bivša supruga Bena Afleka, Dženifer Garner uslikana je dok je vraćala sina iz škole, a ono što je mnogima zapalo za oko, jeste činjenica da nikad bolje nije izgledala.

Ona je jedna od retkih glumica koja nakon razvoda nije izazivala skandale. Umesto toga, maksimalno se posvetila deci i razvoju privatnog biznisa. Njene paparaco fotografije nastale su uglavnom dok je vodila decu u školu i na treninge.

Dženifer se ostvarila u svakom smislu, dok uživa u ljubavi sa Džonom Milerom, direktorom kompanije CaliGroup sa kojim je u vezi već 4 godine.

Dženifer Garner
foto: @MALIBUUSTARS YOUTUBE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Biznis "Bila jednom Farma" koja se bavi proizvodnjom kašica za bebe, donosi joj veliki novac. Dženifer Garner je jednom prilikom otkrila da joj na poslovnom polju ruže cvetaju:

"Posao je mnogo porastao. U stvari, kada smo prošli put bili ovde zarađivali smo milion dolara, a sada do kraja ove godine imamo 100 miliona dolara zaradu!"

Moda, Dženifer Garner
foto: Christopher Peterson / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Garnerova je otkrila da se njihovi proizvodi prodaju u preko 11.000 maloprodaja širom Amerike, te da imaju i dobro razvijenu elektronsku prodaju i dostavu. Očekuje da će posao i zarada da se udvostruči sada kada su prešli i na proizvodnju užina za škole.

1 / 9 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Za to vreme šuška se da gospodinu i gospođi Aflek ne ide sve baš po planu. I dalje su tu veliki problemi koji nisu nestali sklapanjem braka, kao na primer Benov problem sa alkoholom koji više ne može da se kontroliše. Takođe se komentariše i to što se glumac nije pojavio na Met Gali, uprkos tome što je njegova lepša polovina bila jedan od domaćina događaja.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs