NAJPLAĆENIJA PEVAČICA NA SVETU RASULA SE NA KOMADE PRED SVIMA: Pokosila je bolest, pa u javnosti zaplakala ZBOG NJEGA

Selin Dion je plakala kao kiša pred svima kada je čula Mika Džegera kako izvodi pesmu koju posebno voli

Celebrities
00:32h Autor:
NAJPLAĆENIJA PEVAČICA NA SVETU RASULA SE NA KOMADE PRED SVIMA: Pokosila je bolest, pa u javnosti zaplakala ZBOG NJEGA
Selin Dion, Foto: Profimedia

Selin Dion se bori kao lavica sa vrlo nepredvidivom bolešću, te se svi nadaju da će što pre zablistati na sceni u punom sjaju onako kako samo ona zna. Naime, vlasnici jednog od najraskošnijih glasova na svetskoj muzičkoj sceni dijagnostikovan je sindrom ukočene osobe, te je zbog ozbiljno narušenog zdravlja prekinula i turneju pre izvesnog vremena.

Njeni najbliži, ali i obožavaoci koje ima na svakom delu planete bili su veoma zabrinuti za pevačicu, međutim, svakom novom pojavom u javnosti sve iznenadi. Poptuno iskreno govori o svemu kroz šta prolazi zbgo bolesti, ali isto tako je kao prava diva pozirala nedavno za "Vogue", uz jasnu poruku - još ništa nije gotovo.

I dok svi željno očekuju njene koncerte, Selin je uživala u nastupu čuvenih Rolingstonsa na stadionu "The Allegiant". Međutim, kada je čula prve taktove pesme "Jumpin' Jack Flash" i glas legendarnog Mika Džegera, savladale su je emocija, te nije mogla da zasutavi suze, rasplakavši se pred svima.

Džeger je još 1995. godine istakao da srž pesme opisuje kako čovek može da prebrodi sve poteškoće...

1 / 7 Foto: DIGGZY / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Sa čim se svakodnevno bori Selin?

Sindrom ukočene osobe je neurološka dijagnoza sa karakteristikama autoimune bolesti. Radi se o retkom poremećaju koji karakteriše fluktuirajuća ukočenost mišića i povećana osetljivost na nadražaje kao što su buka, dodir i emocionalni stres, što može da izazove grčeve mišića. Tačan uzrok sindroma ukočene osobe još uvek nije poznat, a najčešće se javlja kod osoba starosti od 40 do 60 godina.

Iako ne postoji lek za sindrom ukočene osobe, stanje donekle može da se kontroliše pomoću posebnih injekcija antitela, lekova protiv teskobe i lekova za opuštanje mišića.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs