MUŠKARCI UMIRU ZA NJOM, A ŽENE NE MOGU DA JE SMISLE JER IZGLEDA BOLJE I OD ANĐELINE DŽOLI: Ovoj Beograđanki se divi svet

Na listi FHM-a drugu godinu za redom, i to ispred slavne Anđeline Džoli, našla se i ona - Džena Dženović.

Celebrities
10:29h Autor:
MUŠKARCI UMIRU ZA NJOM, A ŽENE NE MOGU DA JE SMISLE JER IZGLEDA BOLJE I OD ANĐELINE DŽOLI: Ovoj Beograđanki se divi svet
Foto: Printscreen Instagram / jennajenovich

Džena Dženović, devojka iz naših krajeva, čini se da živi život iz snova. Luksuzna putovanja, skupa garderoba, popularnost, trošenje velike količine novca - sve to je njena svakodnevica. A već drugi put je proglašena jednom od najlepših devojaka od strane FHM-a, iza sebe je ostavila čak i Anđelinu Džoli!

Naime, rođena je u okolini Beograda i odrasla je u skladnoj porodici sa tri sestre, među kojima je najmlađa. U Srbiji je živela sve do 1993. godine, kada se zaratilo, sa svojima se prvo preselila u Nemačku, a potom se stacionirala u Ameriku, gde danas živi i gradi karijeru. Govori tečno četiri jezika, vrlo je uspešna u modelingu, a njen profil na Instagramu prati preko 2 miliona ljudi.

Na njenom profilu na "LinkedIn-u" piše da je želju za uspehom nasledila od roditelja, da je u školi bila veoma zainteresovana za sport, da je bila uspešan đak kao i da je završila Univerzitet u Arlingtonu u Teksasu.

Džena Dženović
foto: printscreen/innstagram/ jennajenovich

U svet manekenstva ušla je sa 14 godina, a krasila je brojne naslovnice časopisa kao šti su: "Maxim", "FHM", "GQ", "CKM", "Esquire". A turski "FHM" stavio ju je na listu “100 Se*iest Women in the World,” ispred Anđeline Džoli i Kejt Apton.

Njena svaka nova objava izazove pravi haos na mrežama. A kada se pre dve godine pojavila na plaži Miločer muškarcima su "padale vilice" i svi su je pratili u stopu.

Dženi je najdraži provokativan stil što se može videti u izboru kupaćih kostima. Sudeći prema komentarima, kojih je uvek u velikom broju nakon svake njene objave, muškarci su ludi za njom! Ali i ženama se dopada kako ona izgleda, iako se mogu pročitati i ružne opaske od pripadnica lepšeg pola na račun njenih oblina i poziranja, te mnogi misle da je to "čista ljubomora"

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs