DOK JOJ BIVŠI OBNAVLJA BRAČNE ZAVETE I ČEKA DETE SA DRUGOM, ONA SE MAZI U KREVETU SA NOVIM DEČKOM: Il je sve to ipak LAŽ

Selena Gomez podelila ljubavni snimak sebe kako se drži za ruke sa dečkom Benijem Blankom ubrzo nakon što je Hejli Biber objavila trudnoću... šest godina nakon njenog razlaza sa Džastinom

Celebrities
DOK JOJ BIVŠI OBNAVLJA BRAČNE ZAVETE I ČEKA DETE SA DRUGOM, ONA SE MAZI U KREVETU SA NOVIM DEČKOM: Il je sve to ipak LAŽ
Foto: BlayzenPhotos / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Selena Gomez oglasila se prvi put nakon što su njen bivši dečko Džastin Biber i njegova supruga Hejli objavili da očekuju svoje prvo dete.

Iako se Selena nije direktno osvrnula na vest o trudnoći, podelila je fotografiju sa svojim trenutnim dečkom Benijem Blankom (36) na svom Instagram Storiju.

Selena, (31), je ranije izlazila sa Džastinom (30), sa povremenim prekidima, čak osam godina pre njihovog konačnog razlaza u maju 2018.

Nekoliko meseci kasnije, Džastin je ponovo pokrenuo vezu sa Hejli (27), sa kojom je imao "avanturu" 2016., i venčali su se tog septembra, a sada su obnovili svoje bračne zavete i objavili njenu trudnoću. Naime Hejli je već ušla u šesti mesec.

Selena Gomez
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Crno-bela fitigrafiju koju je pevačica objavila prikazuje Selenu i Benija — muzičkog producenta koji je sarađivao sa Džastinom — kako se drže za ruke dok su umotani u ćebad.

Međutim u nezgodnom preokretu događaja, sada se čini da je fotografija koju je Selena postavila možda bila retrospektivna slika. Prema TMZ-u, Beni se kockao u Vegasu otprilike u isto vreme kada je Hejli objavila svoju trudnoću, a Selena spornu fotografiju.

Izdanje tvrdi da je producent bio u kazinu od oko 15.30 do oko 20.00 - a da Selene nije bilo na vidiku.

Selena je postavila fotografiju sebe i Benija na Instagram samo dva sata nakon što je Hejli na Instagramu otkrila svoju trudnoću.

To znači da je slika možda snimljena u neko drugo vreme, ostavljajući neke da se pitaju zašto muzička zvezda odlučila da je objavi odmah nakon Biberovih vesti o bebi.

Manekenka je najavila svoju radosnu vest prelepim video snimkom koji prikazuje njen debi u venčanici od čipke Saint Laurent po meri Entonija Vakarela, uparenoj sa lepršavim velom tokom iznenadne obnove zaveta na Havajima.

Ćerka filmske zvezde i muzičar - koji je nedavno izazvao zabrinutost uplakanim selfijem - podelili su slatki poljubac dok su slavili svoje vesti tokom ceremonije na otvorenom - a Hejli je nosila novi dijamantski prsten.

Džastin - koji je bio ležerno obučen u bomber jakni i farmerkama sa kačketom na glavi - viđen je kako snima svoju mladu dok grli svoj stomak - sa video snimkom koji je dobitnik Gremija postavio uz novu numeru.

TMZ prenosi da je Hejli trudna više od šest meseci.

Hajli Biber
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

Uprkos tome što se poznaju od 2009., Hejli i Džastinovo prijateljstvo nije poprimilo romantičan zaokret sve do 2016. godine.

Ovaj poznati par bio je 2016. zajedno na letovanju u Angvili, gde je Džastin objavio fotografiju na kojoj se ljube.

U to vreme, Džastin je bio u stalnoj i veoma popularnoj romansi sa Selenom od 2011. do 2014. pre nego što su se nakratko ponovo spojili 2017. a zauvek su se rastali 2018.

Internet je godinama sukobljavao Selenu i Hejli jedne protiv drugih podstičući glasine o takozvanoj „zavadi“.

Međutim one su spešno odbacile ova nagađanja u oktobru 2022. kada su prisno pozirale na zajedničkoj fotografiji na događaju u LA-u. Čak su se i zagrlile na jednoj fotografiji.

U martu 2023., Selena je otkrila da joj je Hejli zapravo 'došla do nje' nakon što je dobila 'pretnje smrću' - pošto je pozvala svoje fanove da prestanu sa 'mržnjom i maltretiranjem'.

Selena Gomez
foto: B4859 / Avalon / Profimedia

„Hejli Biber mi se obratila i obavestila me da je dobijala pretnje smrću i takvu negativnu mržnju“, napisala je tada na svom IG Storiju.

'Ovo nije ono za šta se zalažem. Niko ne bi trebalo da doživi mržnju ili maltretiranje. Uvek sam se zalagala za dobrotu i zaista želim da sve ovo prestane.'

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs