Istinita priča

Užas: Primorali je da se uda za 30 godina starijeg muškarca koji je već u braku! (FOTO, VIDEO)

Ovaj muškarac, koji predstavlja autoritet u svojoj regiji, star je kao otac svoje mlade, koja je celo vreme venčanja na licu zadržala ledeni izraz. Luisa je Nazhudova druga supruga, uprkos tome što je prema ruskim zakonima poligamija zabranjena
Zanimljivosti
18:20h Autor:
Užas: Primorali je da se uda za 30 godina starijeg muškarca koji je već u braku! (FOTO, VIDEO)
Foto: Prinscreen / Youtube Safarov Safar

Skandal o kojem raspravlja cela Rusija pokazuje koliko bezakonje vlada u Čečeniji. Do pre nekoliko nedelja niko nije čuo za srednjoškolku iz Čečenije - Luisu Golabijevu, ali ova lepa devojka 17. rođendan je proslavila udajom za 30 godina starijeg Nažuda Gučigova, pukovnika u čečenskoj policiji.

Ovaj muškarac, koji predstavlja autoritet u svojoj regiji, star je kao otac svoje mlade, koja je celo vreme venčanja na licu zadržala ledeni izraz.

Bizarno venčanje, još čudnija mlada: Šta krije ova slika? (FOTO)

Luisa je Nazhudova druga supruga, uprkos tome što je prema ruskim zakonima poligamija zabranjena. Ali isto tako mnogi ističu da Čečenija i tako živi prema svojim zakonima, osećaju morala i pod čvrstim vođstvom šefa republike - Ramzana Kadirova, koji je odlučio da će se ovo venčanje dogoditi.

I dok društvene mreže bruje o venčanju, mogle su se čuti optužbe da je Nazhud pretio odmazdom siromašnom selu svoje tad još buduće mlade, ako neko pokuša da spreči ili zabrani njihovo venčanje.

Foto: Printscreen Youtube Safarov Safar
Foto: Printscreen Youtube Safarov Safar

Jedna od Luisinih prijateljica napisala je: "On je oženjen i ima decu. Ona je mlađa od njegove dece. Žene u Čečenije su nemoćne, niko im ne pomaže. Kheda (nadimak Lusie) mu je rekla da ima dečka, ali to je zanemareno. Rekli su da je njen dečko gadno pretučen."

Šta sve trpi ljubavnica: Ovako izgleda biti u vezi sa oženjenim čovekom!

Ruski blogeri su reagovalli besno tvrdeći da je pukovnik naterao mladu devojku u svoj krevet. Lokalna aktivistkinja, Keda Saratova, našla se sa njim nekoliko dana pre venčanja, te je izjavila da on uopšte nije pričao o ljubavi, jer je u Čečeniji normalno to i ne spominjati.

Da je mlada Čečenka pokušala pobeći sa svojim mladićem, to im ne bi dopustili ni njen budući muž ni bilo koji drugi Kadirov pomoćnik.

Foto: Printscreen Youtube Safarov Safar
Foto: Printscreen Youtube Safarov Safar

Inače, iako je 22 posto Rusa podržalo poligamne porodice, većina žena, pogotovo starijih od 35, bila je protiv ideje da muškarac ima više od jedne žene. U Čečeniji su pak stvari drugačije, jer su mnoge generacije odrastale tako pa im taj običaj nije toliko neuobičajen i stran.

Monika Levinski: Ljubavnica htela da se ubije zbog srama!

U Rusiji niko nije ustao protiv ovog venčanja. Štaviše, Pavel Astakov, advokat za dečja prava podržao je brakove između starijih muškaraca i mladih žena. Izjavio je da se kod Čečena seksualna zrelost događa u mlađoj dobi i dodao:

"Nemojmo biti licemeri. Postoje mesta gde su žene 'ocvale' sa 27 godina, i, prema našim standardima, izgledaju kao da imaju 50. A i ruski ustav zabranjuje mešanje u privatni život svojih građana".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs