Astrologija otkriva

Od Vaskrsa sve kreće na bolje: Čeka nas nedelja puna lepih događaja!

Nedeljni horoskop predviđa svim znakovima lepe promene na poslovnom i ljubavnom planu
Zanimljivosti
05:08h Autor:
Od Vaskrsa sve kreće na bolje: Čeka nas nedelja puna lepih događaja!
Foto: Profimedia

www.astrousluge.com

Astrolog Nenad Vidojević

Ovan

Posao: Na poslu možete biti jako nervozni. Razlog leži u tome što ćete biti pod pritiskom nadređenih i samim tim zbog želje da sve to ostvarite možete brzati, grešiti, ali i biti nervozni. Ako niste u radnom odnosu bilo bi dobro da se pokrenete oko poslova koji su takvi da se na njima ne traži preveliki rad, već gde jednostavno imate cilj koji treba da se ostvari u realnom vremenu.

Ljubav: Pošto ćete biti nervozni na poslu, tu energiju možete preneti i na kuću. Gledajte da to ne činite. Nije voljeno biće ni za šta krivo. Ako ste slobodni vidim mogućnost pokretanja i ulaska u vezu, ali sa osobom koju ćete upoznati na neki način preko bivšeg ženskog kolege. Ta osoba bi trebalo da bude rođena u znaku Vage ili Strelca.

Zdravlje: Mogući su problemi sa čirom na želucu.

Bik

Posao: Posvećenost poslu se uvek isplati pre ili kasnije. Jednostavno sledite sebe i budite maksimalno posvećeni svemu tome i tokom bliske budućnosti bi trebalo da bude dobro. Ako ne radite, sredinu sedmice iskoristite za traženje poslova. Pokušajte na mestima vezanim za marketing.

Ljubav: Bračna situacija će biti bolja. Partner će uvideti neke svoje greške i posvetiće vam se. Ako niste u emotivnoj vezi vidljiva je mogućnost za nekim dešavanjima, ali ne vidim da ćete ući u kvalitetnu vezu.

Zdravlje: Moguće je povećanje krvnog pritiska.

Mesečni horoskop za maj: Kome slede tajne veze i spletkarenja, koga čeka sreća!

Blizanci

Posao: Na poslu ćete više raditi, ali ćete biti zadovoljniji. Moguća su neka pozitivna dešavanja vezana za finansije. Ako niste u radnom odnosu nemam baš nekih lepih vesti za vas. Moći ćete da nađete nešto honorarno i baš kratko, ali ne i nešto kvalitetno. Nakon praznika bi trebalo da vam bude bolje.

Ljubav: U braku ne bi trebalo da imate nekih većih problema. Može biti prisutna manja nervoza samim krajem nedelje, ali mislim da će to biti baš kratko. Ako ste slobodni naterajte sebe da budete maksimalno društveno aktivni. Imaćete veliku mogućnost ulaska u vezu sa osobom koja spolja deluje i preterano dominantna, ali je u stvari izuzetno emotivna.

Zdravlje: Mogući su bolovi u kostima.

Rak

Posao: Na poslu se više trudite. Naglo vam se pokrenula neka energija i to je dobro. Nastavite tako i videćete kako će vas mnogo više poštovati i nadređeni, ali i kolege. Ako ne radite samim krajem radne sedmice, znači tamo negde u četvrtak, ili petak gledajte da konkurišete na mesta vezana za rad sa nekim mašinama.

Ljubav: U braku može biti jako lepo, ali morate više dati sebe nego što ste to činili do sada. Takođe je potrebno da se ne inatite partneru. Ako ste slobodni znajte da bi odlazak na zabavu kod prijatelja mogao da vam promeni život na bolje. Baš tamo bi mogli da upoznate dosta dobru osobu.

Zdravlje: Moguća je depresija.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Lav

Posao: Poverenje od strane nadređenih vam jača i ove sedmice. Moguće su mnogo brže promene nego što to možete i zamisliti, ali ne negativne. Promene su u smislu napredovanja na poslu. Ako niste zaposleni pokušajte da se promenite na način da nećete previše birati poslove, već gledajte da nađete nešto šta će donositi solidan prihod. Vremenom ćete svakako moći da promenite to.

Ljubav: U braku će biti jedna lošija situacija. Voljeno biće će nekako izazvati ljubomoru u vama i to samim krajem sedmice. Pokušajte da budete drugačiji u toj situaciji, nego što vam je to priroda. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa kolegom. U pitanju je starija osoba koja se baš dugo trudi oko vas.

Zdravlje: Mogući su problemi sa disajnim organima.

Devica

Posao: Poslovno stajete na noge. Počeli ste da volite posao na kome ste i onda samim tim dajete bolje rezultate. Ako niste u radnom odnosu mogu reći da ćete preko nekog od rođaka imati jako veliku mogućnost da to stanje promenite krajem sedmice. Budite uporni oko svega toga.

Ljubav: Kada je brak u pitanju tu je nešto lakša situacija nego protekle sedmice. Zadovoljniji ste nekim drugim stvarima i onda ste samim tim i u braku drugačiji. Ako ste slobodni vidim veliku mogućnost veze sa dosta starijom osobom koju ste upoznali prošlog leta na moru, bazenu ili jezeru.

Zdravlje: Moguća je jača glavobolja.

Lav je drugi Hitler, Škorpija budući alkoholičar: Najgore osobine horoskopskih znakova!

Vaga

Posao: Odani ste poslu koji radite. Cenite nadređene, kao i kolege i to je dobro. Ne stoje vam nikakvi problemi u ovoj sedmici. Ako niste zaposleni pokušajte da to promenite tako što ćete uspostaviti komunikaciju sa bivšim kolegom koji vam je nešto već nudio, a vi odbili. Sada je dobar trenutak da to nešto prihvatite.

Ljubav: Vi ste neko ko ima ogromno emotivno srce da tako kažem, ali nekada znate i da grešite. Znate da budete i previše ljubomorni, a to nije dobro. Takva energija bi mogla da vam bude dosta jaka sredinom sedmice, pa pokušajte nekako da obuzdate sebe. Ako ste slobodni više od neke avanture vam ne vidim u ovoj sedmici.

Zdravlje: Mogući su problemi sa sluhom.

Škorpija

Posao: Na poslu ne stoje neke situacije koje su upečatljive. Verovatno da će praznici uticati na raspoloženje u samom kolektivu, tako da ne brinite. Ako ne radite želim da znate da ćete to moći da promenite, ali ne vidim da ćete se zaposliti u ovoj sedmici. U ovoj sedmici ćete ostvariti komunikaciju sa tom nekom osobom koja će moći da pomogne oko zaposlenja a to je ipak na neki način 90 odsto promena na bolje.

Ljubav: U braku i dalje radite na toj komunikaciji i tako ćete nastaviti i tokom ove sedmice. Biće još lepše u odnosu na proteklu sedmicu. Ako ste slobodni imaćete mogućnost promena i to na način da će vam se neko svideti na prvi pogled. Ta osoba bi mogla da bude vozač taksija.

Zdravlje: Moguća je dijareja.

Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!

Strelac

Posao: Nekako ste mi i dalje pod strahom. Nikako da se opustite i da se posvetite poslu na pravi način. Kada kažem na pravi način ciljam na to da se jednostavno ne plašite, već da obavljate te zadatke kao što ste i pre činili. Nema potrebe za panikom. Ako ne radite pokušajte na mestima vezanim za trgovinu.

Ljubav: Bračna situacija će vam biti lakša a razlog je taj što ste smanjili ljubomoru. Eto sada vidite i sami koliko vam to znači i kako trebate da se postavljate. Ako ste slobodni vidim mogućnost veze sa osobom koju ćete upoznati na nekom putu, ili u prevoznom sredstvu pred kraj sedmice.

Zdravlje: Mogući su bolovi u rukama.

Jarac

Posao: Na poslu polako, ali sigurno stajete na noge. Činjenica je da ste sebe opteretili raznim kreditima i slično, ali se vidi da će biti lakše u ovoj sedmici. Ako niste u radnom odnosu mogli bi da pokušate oko poslova koji na neki način imaju veze sa radom na uređajima, kao što su zanatski poslovi.

Ljubav: Po pitanju braka se vidi jačanje emocija. Prag tolerancije ste povećali i samim tim je bolje. Biće dobro tokom čitave sedmice. Ako ste slobodni vidim veliku mogućnost veze sa osobom koju ćete upoznati preko školskog druga ili kolege sa fakulteta. Ta osoba će izgledati jako privlačno i mogli biste baš da se zaljubite.

Zdravlje: Mogući su problemi sa vrtoglavicama.

Ona dobija sve što poželi, muškarci joj jedu iz ruke: Fatalna dama Zodijaka!

Vodolija

Posao: Malo ste se aktivirali po pitanju posla, ali sve je to i dalje jako malo. Morate mnogo više dati sebe. Znam da možete i da nije problem to da učinite, ali jednostavno kao da ne želite više. Kao da ste se predali na neki način. Morate to promeniti kod sebe. Ako ne radite pokrenite se oko poslova vezanih za rad od kuće.

Ljubav: U braku ste i dalje izuzetno tvrdoglavi. To nije dobro da činite. Vi birate šta ćete i kako činiti sa svojim životom, ali je savet da budete drugačiji ako želite da ne dođe do antipatije u zajednici. Ako ste slobodni posvetite se rođaci od drugara i počnite tu vezu. Zaista bi mogli dosta dugo da trajete.

Zdravlje: Mogući su problemi sa nadimanjem stomaka.

Ribe

Posao: Na poslu ste nekako bez volje. Imate dobru ideju i znate šta trebate činiti kako bi povećali finansije, ali jednostavno kao da nemate snage sve to da pokrenete. Biće bolje, ali morate sebe naterati da budete drugačiji. Odmor bi vam jako dobro došao. Ako ne radite imaćete mogućnost da se zaposlite na poslovima koji imaju veze na neki način sa trgovinom.

Ljubav: U braku neće biti većih problema. Moguće su manje svađe, ali sve zbog ljubomore i biće kratke. Ako niste u emotivnoj vezi posvetite se osobi koja je rođena u horoskopskom znaku Raka i koju poznajete preko posla. Sa njom bi mogli da ostvarite jako zanimljivu i kvalitetnu vezu.

Zdravlje: Moguće su nesanice, ali i blago povećanje krvnog pritiska.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs