Iz astro ugla

Mesečni horoskop za maj: Kome slede tajne veze i spletkarenja, koga čeka sreća!

Osobe u znaku Lava odavno se nisu tako dobro osećale kao što će tokom maja, dok Vage čekaju odlični poslovni potezi
Zanimljivosti
19:20h Autor:
Mesečni horoskop za maj: Kome slede tajne veze i spletkarenja, koga čeka sreća!
Foto: Profimedia

Tekst je preuzet sa sajta astrousluge.com

Astrolog Milica Miholjčić

Ovan

Posao: Vaše konstruktivne ideje mogu da vam pomognu da dođete do jače poslovne saradnje sa bitnim osobama iz segmenta, kojim se trenutno bavite. Ukoliko ste mislili da će mesec maj proteći bez većih trzavica, prešli ste se. Moraćete da se prilagođavate datoj situaciji. Možda niste očekivali da vam poneki saradnik okrene leđa, ali vaše polje finansija nosi veliko iznenađenje. Nećete ostati kratkih rukava, jer ste već dovoljno naučili kako da se nosite sa poslovnim izazovima koje proživljavate periodično. Kada je u pitanju novac koji vam duguju, možete ga očekivati do polovine maja. Imate svoje razloge da baš sada insistirate na naplati dugova. Pokušavate da dominirate na radnom mestu i možda drugi ljudi u vašem okruženju steknu pogrešan utisak o vama. Pazite kako plasirate svoje ideje koje se odnose na vaš privatni biznis, ukoliko ga imate. Možete odlično da prođete na ovom planu ukoliko budete dovoljno skoncentrisani.

Ljubav: Ukoliko se zaljubite u jednog Bika, ne očajavajte. Osoba na koju ćete često misliti je materijalna i ne želi mnogo toga da deli sa vama. Voli slobodu. Ukoliko to bude jedna Devica, sačekajte do polovine meseca kada se nešto ozbiljnije očekuje u vašoj komunikaciji. Međutim, od vas se očekuje da se ponašate pomalo suptilnije prema suprotnom polu. Očekujte mnogo bolje aspekte u narednom mesecu. Za sada ostanite na onoj priči, koja vam se trenutno plasira.

Zdravlje: Smanjite porcije, a naročito ugljene hidrate. Možete imati poveće zalogaje, pa pokušajte da izbegnete trpezu neko vreme.

Do sada nepoznati horoskop: 5 tajni koje niste znali o svakom znaku!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Bik

Posao: Od prethodnog meseca se proteže povoljan finansijski trend. Ne morate da se nervirate ukoliko vam neko duguje poveću sumu novca, a to naročito važi za osobe rođene u drugoj i trećoj dekadi vašeg znaka. Moraćete da se naviknete na odlične poslovne poteze. Nemate šta da izgubite ukoliko se budete bavili i proširenjem posla koji trenutno obavljate. Kada je privatni posao u pitanju morate da obratite pažnju na redovne prihode koji vam se plasiraju u ratama. Ne očajavajte ukoliko novac ne dobijete u celini. On svakako stiže kroz sitniju poslovnu ponudu ali ne iz jedne tranše već kako Sunce daje celinu možete da pretpostavite da ovde možete da osetite pojačan finansijski priliv a naročito u sledećem mesecu.

Ljubav: Birate moćne partnere, koji vam donose odlično raspoloženje. Ukoliko se radi o jednoj Škorpiji, suzdržite se od nepotrebnih komentara. Ova osoba vam to neće oprostiti kasnije. Mortate da se više družite i izlazite u toku ovog meseca, jer je ovo vaš najbolji period u toku godine. Kada je jedna Devica u pitanju možete da primetite koliko je uspešna u svom poslu. Privlači vas moć i status.

Zdravlje: Svesno se bavite svojim zdravljem. Imate ubrzan metabolizam.

Ciganske karte opominju: Bik da se čuva bolesti, Lav neprilika, Jarac ljubavnika!

Foto: Thinkstok
Foto: Thinkstok

Blizanci

Posao: Bićete još malo odsutni i nećete se mnogo vezati za ljude. Volećete da razmišljate o novim idejama, koje vam se pokazuju kao bitne za vaš poslovni razvoj. Ne morate da se upuštate u toliko rizične poduhvate, koliko vam je potrebno da budete u pravo vreme na pravom mestu. Investicije kod vas igraju značajnu ulogu. Ukoliko ste na prekretnici između dve poslovne mogućnosti ne očajavajte. Savet iskusnog kolege bi vam dobro došao. Međutim, oni kao da nisu raspoloženi za takav vid komuniokacije, već traže vaše zalaganje. Možda trenutnobudete imali otežanja. Ne morate da se upuštate u neproverene poslovne šanse koje su već odavno prolaznog karaktera bez obzira na vaše liče želje.

Ljubav: Iritira vas nečiji stav. Imali ste lepo mišljenje o osobi na koju često mislite, ali vam ovaj put ne ide od ruke emotivni segment. Karmička ljubavna priča vam je na pomolu. Ukoliko vam se učini da ste pod stresom, ne morate da se povlačite iz ljubavne taktike. Partner želi tajnu ljubavnu vezu na koju niste spremni da uđete ovaj put je želite mnogo toga javno da iznesete. Ne želite da se zavlačite glavu kao noj. Partnera takav stav iritira.

Zdravlje: Ne morate da se brinete oko problema, koji su bili dominantni u prethodnom periodu.

Ona dobija sve što poželi, muškarci joj jedu iz ruke: Fatalna dama Zodijaka!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Rak

Posao: Volite da se udružujete i ne želite da se odreknete svog dela. Birate iskusne poslovne partnere i želite da se odreknete rizika. Povremeno ćete se osećati premoreno, jer planeta Saturn može da vam napravi veći problem, kada je vaša spremnost da uradite nešto više, zakočena. Nemate nameru da trošite energiju na uzaludne poslovne poteze, koliko se od vas očekuje bolje angažovanje, koje vam predstavlja problem. Imate potrebu da se družite i da izlazite, ali to ne možete tek tako da sprovedete. Imate osećaj da su se neke bitne stvari u vašem novčanom segmentu promenile već iz prethodnog perioda. Ono što možete da očekujete tokom narednog, jeste da dobro zasučete rukave.

Ljubav: Što se vaših emocija tiče, možete da uvidite mnogo bolju energiju, koja vam dolazi od jednog Strelca ili Škorpije. Nećete zaboraviti intimne trenutke, koje ćete imati priliku da proživite. Ukoliko ste u braku, možete da očekujete tajnu ljubavnu vezu i da se dobro zabavite. Po prirodi ste dovoljno konzervativni da nećete tek tako ulaziti u veze bez prethodno dobro odabranog partnera po vašim standardima.

Zdravlje: Kostobolja je kod vas učestala kao i nedostatak kalcijuma.

Horoskop i bolesti zavisnosti: Rakove vreba heroin, Strelac će sve izgubiti na kocki!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Lav

Posao: Pozicija Sunca vašeg vladara je ovaj put solidno postavljeno. Oni koji se budu bavili javnim poslom mogu biti nagrađeni za svoje zalaganje. Javnost vam odlično stoji. Imate dobar stil i imate, naravno šta da kažete. Novac definitivno možete steći kroz dobru startnu poziciju na polju posla koji garantuje vaš odličan, lični plasman. Ukoliko vam se pruži prilika za poslovnu saradnju sa strancima, imate na koga da se oslonite. Niste se odavno već tako dobro osećali kao što ćete tokom meseca maja. Vaša istrajna priroda vam pruža mnogo bolja rešenja nego što bi u suštini prihvatili savet druge osobe. Ne morate da se striktno držite pravila, koja sebi namećete koliko se od vas traži da izaberete dobitnu kombinaciju. Položaj planeta vam nudi mnogo bolje rešenje od postojećeg. Budite spremni na promene.

Ljubav: Vaš emotivni život se nastavlja solidnim tokom, kojim ste krenuli. Zahvalni ste partneru na velikoj podršci, koju očekujete i tokom meseca maja. Oni koji su slobodni mogu se zaljubiti u starijeg partnera, čak šta više u svog profesora ili mentora. Osoba pored vas je neko ko ima autoritet i ne preza od novih izazova. Jedan Strelac bi mogao biti odličan izbor. Pokušavate da se domognete bolje emotivne pozicije, ali tokom meseca maja još uvek uviđate da je sve na nivou flerta.

Zdravlje: Planirajte sistematski pregled. Imate pomalo lošiju krvnu sliku.

Lav je drugi Hitler, Škorpija budući alkoholičar: Najgore osobine horoskopskih znakova!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Devica

Posao: Ukoliko ste student imate povoljan period početkom maja da položit etežak ispit koji vučete već neko vreme. Pozicija Merkura vam pruža takav tretman. Nemate šta da izgubite. Kada su u pitanju pojedini poslovni segmenti nakojima radite ne morate da se angažujete na mnogo već na one najbitnije. Imaćete izbor a naravno i mnogo bolje rešenja u toku ovog meseca. Ne plašite se promena i ne želite da propustite prilikukoja vam se nudi. Kada su u pitanju trgovina ili kontakti sa drugim ljudima, klijentima možete dobiti mnogo više novca nego obično. Budite u interakciji sa ljudima, koji vam mnogo više znače u vašem poslovnom aranžmanu. Ne morate da se bavite trenutnim pozicijma koliko se od vas očekuje da budete dalekosežni.

Ljubav: Ukoliko ste u ljubavnoj vezi sa Ovnom ili Vodolijom, očekujte turbulentan mesec. Niste morali da se odričete svojih prava, kada je vaša intimna strana u pitanju. Pokušajte da nađete dogovor sa svojim partnerom. Imate šta da ponudite, ali se za uzvrat traži i nešto od druge strane koja misli malo više na sebe. Potrebni su kompromisi i dobar provod, koji ste u stanju da zaboravite usled obaveza koje možete da očekujete tokom, meseca maja. Moguće da ćete sresti nekoga preko vašeg polja privatnog posla. Ukoliko ste sami sledi vam prijatno iznenađenje.

Zdravlje: Ukoliko uvidite da ste se poamlo ugojili, nije na odmet da prestanete sa konzumirnjem ugljenih hidrata.

Ljubavni horoskop za maj: Devicu čeka afera na poslu, Vodolije, spremajte se za svadbu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Vaga

Posao: Vaša poslovna strana je pomalo loša ovog meseca. Imate šta da ponudite, ali se od vas očekuju sasvim novi trendovi. Budite lider, koji će imati sostveni stav, koji je izgrađen na osnovu dosadašnjeg rada. Morate da se uklapate u situacije koje vam se postavljaju kao primarne. Možda uviđate da su vam na usluzi mnoge kolege, koje ste smatrali svojim neprijateljma. Prepoznaje se vaš poslovni duh i odlični potezi koje ćete imati tokom ovog meseca. Morali ste mnogo toga da učvrstite u svojim ličnim savetima kako bi mogli da predočite svoje ideje, koje su se naknadno pojavile. Nije loša ideja da se posavetujete sa svojim mentorom oko daljeg poslovnog zalaganja. Ne morate da se povinjete datim okolnostima, koliko se od vas očekuje mnogo bolja spremnost za nove izazove.

Ljubav: Još uvek vas privlače slobodne osobe, koje su vam mnogo više u glavi nego obično. Niste se dovoljno upštali u tajne ljubavne veze, koje su vam donele mnogo više satisfakcije koju morate da poboljšavate tokom vremena. Imat enekoga u glavi i to vam ne pada teško, koliko odnos sa osobama koje još niste upoznali. Imate leptiriće u stomaku, koje osećate kada su u pitanju Strelac i Bik.

Zdravlje: Potreban vam je savet osobe koju dobro poznajete, imate naglašenu psihu.

Horoskop i majčinstvo: Od Vage nema boljeg roditelja, Škorpija najgora!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Škorpija

Posao: Niste u toliko lošoj novčanoj situaciji, koliko ste pod trenutnim stresom za pitanje, šta dalje? Ne morate da se dvoumite kada su nove špekulacije u pitanju, koliko se od vas očekuje mnogo bolje odigran potez koji je tajna vašek poslovnog uspeha. Volite da sarađujete sa jednim Strelcem i Jarcem. Donosićete dosta skromne odluke za početak, koje će vam kasnije postati dosta dobra rutina. Kamate koje dobijate su u povećanom iznosu ovaj put, morate da budete obazrivi sobzirom na kolebljivost poslovnih aranžmana, koji vam se pružaju. Morate da budetepomalo oštroumni, kada su u pitanju novi poslovni aranžmani. Ne želit epreterano pomoć kolega i saradnika koliko ćete voleti da sarađujete sa mnogo boljim partijama i poslovnim mogućnostima.

Ljubav: Tokom narednog meseca možete da budete zaljubljeni u svog prijatelja. Pomalo ćete mešati ove dve kategorije i nećete ostavljati utisak zaljubljene osobe na prvi pogled. Sklonost tajnim ljubavnim vezama se nastavlja u neku ruku. Ukoliko ste u braku ne morate da se krijete u većoj meri, jer partner već sve zna. Pokušaj mnogo bolje komunikacije za neko vreme, možete da očekujete.

Zdravlje: Pomalo ste nezadovoljni onim što imate. Želite veću satisfakciju.

Žena Škorpija: Ona ne igra po tuđim pravilima, već postavlja svoja!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Strelac

Posao: Vaša ratobornost se nastavlja tokom meseca maja. Pokušaćete da se domognete mnogo bolje psolovne prilike preko polja inostranstva i nećete odustati od svog cilja, koji vam pomaže kada izgubite kormilo kojim ste krenuli u pravcu pobede. Možda vam jedan Jarac pomogne u realizaciji ciljeva, koje još niste ni započeli. Imate veći motiv da nešto više uradite nego ranije. Ukoliko uvidite da vam se bliži nova poslovna šansa ne odbijajte je nego se uključite u rad. Pokušavate da se rasplinite na više poslovnih strana i ne želite da propustite solidnu priliku da nešto više ne zaradite. Morali ste da prođete solidan trening, koji je od vas zahtevao spremnost za rad, koji imate trenutno u ponudi.

Ljubav: Uviđaćete partnerovu ljubomoru i to nije ono najgore što vas očekuje. Morate da se suočite sa činjenicom da su se stvari malo iskomplikovale i da će se nastaviti u takvom miljeu i tokom meseca maja. Iznenađenja na polju ljubavi neće izostati ni tokom ovog meseca, poručuje vam planeta Uran. Moguće da ćete imati i manje trzavice, kada su u pitanju povremeni izlivi emocija prema osobi, koja je pomalo hladna. Ne ulazite u vezu sa jednim Bikom ili Rakom.

Zdravlje: Bavićete se ozbiljnije svojim psiho- fizičkim zdravljem.

Brutalni horoskop: Najgore osobine horoskopskih znakova!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Jarac

Posao: Predstoji vam zabavan mesec pun hobija i dešavanja poput nesvakidašnjih poslovnih poteza. Možete postići mnogo toga u svom životu, ali trenutno imate drugačiji stav i izbor kojim težite. Ne možete da stignete sve da završite. Držaćete se osnovnih stvari, koje su inače u opisu vašeg radnog mesta. Nemate nameru da se držie loših ideja koje je tek neko smislio. Volite disciplinovane aktivnosti koje vam nude mnogo bolju sliku po finansijama koje dobijate. Očekujte poveći finansijski dobitak. Nema razloga da se osećate kao da ste u drugom planu, jer ste neko ko dobro zna da proceni svoje mogućnosti.

Ljubav: Moraćete da budete otvoreniji u komunikaciji sa partnerom, koji je spreman da vam udovolji. Bićete u odličnoj atmosferi, koja vam pričinjava mnogo dobar osećaj. Imate šta da ponudite partneru, pa se nećete štedeti u većoj meri. Morate da se otvorite dovoljno kako bi uspeli da izgladite odnose koji su pomalo narušeni stalnim razgovorima, koji su vam se loše završavali. Ovaj mesec vam daje mogućnost da se otvoreno poboljšate na ovom segmentu.

Zdravlje: Ukoliko imat eneku hroničnu bolest, moraćete da odete na jedan detaljan sistematski pregled.

Džaba bežite, prošlost vas stiže u aprilu: Ova 3 horoskopska znaka jure bivše ljubavi!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Vodolija

Posao: Polje privatnog posla vam obećava dobar plasman u toku narednog perioda. Bićete u odličnom ambijentu, koji ćete puno puta pamtiti. Finansijski nećete loše stajati ukoliko se budete bavili mnogo ozbiljnije svojim poslom koji vam pruža mnogo više prostora da se razvijete i da počnete da razmišljate kao pravi trgovac. Merkur još ne obećava ovakve predikcije koliko j eNeptun mnogo više značajna uloga za ovaj segment. Ukoliko ste bili spremni da otputujete negde u drugi grad ili dalje inostranstvo su isto solucija koja vam daje mnogo više satisfakcije, koje ne možete da dobijete na osnovu posla koji sta ranije obavljali.

Ljubav: Može da usledi loša komunikacija, kada je u pitanju zajednički dogovor da se polovinom meseca otputuje sa partnerom. Ne ostavljate ništa posebno iza sebe, koliko se od vas očekivao jasnije izlaganje kada je emotivna strana u pitanju. Partner ne želi da igra po vašem taktu. Ne zaboravite da ste vi u suštini preslikani u ogledalu, šta god budete pričali o partneru u stvari pričate o sebi.

Zdravlje: Potreban vam je odmor i ponekad lekcija ličnog razvoja.

Neukrotiva Vodolija je žena nad ženama: Neponovljiva i samo svoja!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Ribe

Posao: Pravite odlične poteze koje ćete imati na boljem stepenu, koji je pomalo lošiji ukoliko se niste dovoljno edukovali za ono što vam se pruža. Pomalo loša komunikacija sa šefovima jer vi imate ponešto da kažete ali se ideje ne uvažavaju kada ste vi u pitanju. Niste zlopamtilo ali umete da se naljutite. Pazite se izliva besa na vašem polju posla. Niste se usuđivali dugo već na rizične poteze koliko ste spremni na nešto posebno i interesantno. Imate šarmantne akcije, koje će da privuku vaše klijente. Očekujte od polovine meseca veće finansijske prilive. Ukoliko vamneko duguje novac mesec je odličan da ga povratite.

Ljubav: U komšiliku možete da upoznate osobu koja vas je u poslednje vreme zaintrigirala. Osećate se mnogo bolje nego ranije. Ukoliko ste u braku, naročito ako ste muškarac, budite u dodatnom oprezu jer vam sledi ljubavna romansa na kraći rok. Vaše treće polje nagoveštava da ste spremni na nove izazove na ljubavnom segmentu.

Zdravlje: Moguće alergije koje ne možete da zaustavite samo lekovima.

Horoskop otkriva: Intuicija je najjače oružje ova dva znaka, s njima nema šale!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs