Životni stil

Novopečeni milijarder otkrio istinu: Nije sreća u novcu. Evo i zašto!

Autor "Minecrafta", jedne od najprodavanijih igara svih vremena, Markus Person, nedavno je objavio niz statusa na Tviteru u kojima je progovorio o svom novostečenom bogatstvu
Zanimljivosti
19:54h Autor:
Novopečeni milijarder otkrio istinu: Nije sreća u novcu. Evo i zašto!
Foto: Profimedia

Autor "Minecrafta", jedne od najprodavanijih igara svih vremena, Markus Person, nedavno je objavio niz statusa na Tviteru u kojima je progovorio o svom novostečenom bogatstvu.

Naime, nakon što je, pre nešto više od godinu dana, svoju firmu Mojang prodao Microsoftu, Person je na računu imao nešto više od dve i po milijarde dolara.

Sandra Meljničenko se budi u luksuzu: Ovako milijarder slavi 10 godina braka! (FOTO)

Sedamdeset miliona dolara odmah je potrošio na ogromnu vilu u Beverli Hilsu i tamo održava žurke na koje dolazi slavna ekipa poput Skrillexa, Tonyja Hawka i Selene Gomez. Međutim, čini se da ga ovaj raskošni život nije učinio srećnijom osobom.

Foto: Thinkstock/Ilustracija
Foto: Thinkstock/Ilustracija

"Jednom kad imate sve, problem je to što više nemate razloga da se trudite, a odnosi sa ljudima nemogući su zbog nejednakosti", napisao je Person i nastavio:

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

"Visim na Ibici sa gomilom prijatelja i ludujem sa poznatim ljudima, radim šta god želim, ali nikad se nisam osećao usamljenije i izolovanije. Pronašao sam super devojku, ali ona se boji i mene i mog životnog stila pa je na kraju izabrala normalnu osobu. Učinio bih isto što i Musk i pokušao da spasim svet, ali ponovo bih bio izložen istim šupcima zbog kojih sam prodao Minecraft. Ljudi koji su naglo postali uspešni govore mi da je to normalno i da će proći. To je dobro znati. Idem da se istuširam".

Person se na kraju zahvalio svima koji su mu dali podršku i rekao da mu je zbog toga malo lakše.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs