Lepotice i zveri

Lepe i zgodne, žive sa najopasijim kriminalcima: Ovo su žene svetskih narko dilera! (FOTO, VIDEO)

Njima se sviđaju loši momci, mnogo oružja i fama koja prati narko dilere. Skupo ih je koštalo to što su izabrale da žive sa najopasnijim kriminalcima
Zanimljivosti
04:06h Autor:
Lepe i zgodne, žive sa najopasijim kriminalcima: Ovo su žene svetskih narko dilera! (FOTO, VIDEO)
Foto: You Tube / Printscreen / TheTalko

Život je pokazao da loši momci uvek privlače prave lepotice. Pa tako možete u praksi najčešće da vidite najozloglašenije kriminalce u društvu manekenki, glumica, fotomodela....

Da li je novac taj koji privlači lepotice ili status "opakog frajera"? Bilo kako bilo ove seksi lepotice su žene šefova zloglasnih narko kartela:

Julijana Sosa Tore

Ova brineta je devojka meksičkog dilera droge Džordža Baldaresa Garze, koji je više puta osuđivan za posedovanje i prodaju droge, kao i oružani napad na poznatog fudbalera.

Julijana je model i bivša Mis Kolumbije, a njen dečko je uhapšen nakon što je ona na Fejsbuku otkrila gde se nalazi njihovo ljubavno gnezdo.

Slavica i Berni Eklston u očaju zbog zetova: Ćerke su mogle izabrati i bolje! (FOTO)

Foto: profimedia
Foto: profimedia

Emilija Rasin

Kanadsko brazilski model, Emilija Rasin, zabavljala se sa Džimijem Kornorijem koji je poznat kao diler droge tokom cele jedne decenije. On je od ilegalne prodaje droge zaradio preko bilion dolara.

Emilija je sestra takođe poznatog dilera droge Maria Rasina koji je 2014. godine osuđen za posedovanje i dilovanje droge na 27 godina. Emilija sada živi isključivo od modelinga.

Ema Koronel Espuro

Ema je žena El Čapo Guzmana, vodećeg naroko dilera, za koga se ona udala kada je imala 18 godina. Guzman je od Eme stariji 32 godine, a ona mu je rodila dve ćerke.

Guzman je uhapšen i trenutno se nalazi iza rešetaka, dok njegova žena strahuje za svoj i život svoje dece.

Najseksepilnija pljačkašica na svetu: Zatvor joj doneo i slavu i posao! (FOTO)

Laura Zunika Huzar

U Meksiku je poznata kao "Mis narko", krunisana je mis Meksika 2008. godine. Te iste godine uhapšena je zajedno sa svojim dečkom Anđelom Garsijom zbog trgovine narkoticima. Te godine kartel kojem je Laura pripadala, odgovoran je za 5300 smrti.

Ovo je najopasniji zatvor na svetu: Ovde ni čuvari ne smeju da uđu! (FOTO, VIDEO)

<\/div>

Pogledajte prilog o svim ženama narko dilera i njihovom ne tako bajkovitom životu:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs