Saznajte

Četvrtasti, kratki, u obliku pravugaonika: Šta nokti govore o vama?

Da li preuzimate odgovornost olako ili se oko svega preispitujete više puta?
Zanimljivosti
11:22h Autor:
Četvrtasti, kratki, u obliku pravugaonika: Šta nokti govore o vama?
Foto: Profimedia

Možda niste razmišljali o tome, ali oblik noktiju na rukama govori mnogo o vašem karakteru!

Pogledajte koji sve oblici noktiju (misli se na nokatnu ploču, ne na način na koji ih sami oblikujete) postoje i šta koji oblik znači. Možda vam to da odgovore na neka pitanja.

1. Ravan i lepezast - širi se pri vrhu, nokatna ploča je ravna.

Ovakve ljude smatraju analitičnim i bistre glave. Mogu imati dobro razvijen instinkt i često dobro procenjuju ljude. Mnogo više cene praktično nego lepo, često su kreativni i dobro se snalaze sa rešavanjem najrazličitijih problema.

2. Četvrtasti i jednaki sa svih strana.

Ovakve osobe su prirodni lideri, ali vredne, stabilne i prizemne ličnosti. Preuzimaju odgovornost olako, jer će, kakvog god posla se prihvate uraditi sve da to obave.

2 ubedljivo najvažnije osobine: Po ovome ljudi procenjuju kakav ste čovek!

3. Kratki i okrugli

Uglavnom su to osobe otvorenog uma, kreativne i vole da dramatizuju svaki momenat. Ovakve osobe prosto privlače društvo pozitivnom energijom, uvek su zabavne, vole izazove i avanture. Kada naume nešto ništa ih neće sprečiti da to i ostvare, zato ih okolina često može okarakterisati kao tvrdoglave.

4. Kratki i nepravilnog oblika

Ova osoba najverovatnije gricka nokte! Uglavnom su ovo empatične ličnosti i dobri posmatrači, deluju smireno ali ispod površine je vulkan emocija. Veoma su pažljivi kada sklapaju nova prijateljstva. Ono što kažu to i misle i zato veoma cene komunikaciju i otvorenost drugih.

Oblik nosa otkriva: Da li ste rođeni za šefovanje, kakav vam je instinkt!

5. Trouglasti

Ovajt tip ličnosti odvažno donosi odluke. Veliki su podstrek za sve oko sebe. Veoma su tvrdoglavi i ne boje se da se bore za ono što žele. Ali sve što rade rade pametno i promišljeno, ne na snagu.

6. Dugi u obliku pravougaonika

Vole da upoznaju nove ljude i uče nove stvari, odgovara im sve što proširuje i obogaćuje njihov svet. Kada je u pitanju posao, veoma su obazivi. Sve preispituju više puta.

5 osoba koje vam ne trebaju u blizini: Samo vam zagađuju život!

7. Dugi i ovalni

Ovo su najčešće kreativne osobe. Inspiraciju za sve nalaze u prirodi. Najsrećniji su kada su okruženi lepotom, a na poslu kada rade na više projekata istovremeno. Posebno ako je u pitanju pomaganje drugima.

8. Uokvireni nokti - izgleda kao da je nokat ograničen mesom prsta, zanokticom sa svih strana.

Ovo su veoma energične osobe, živopisnog načina života. Sve oko njih je šareno, a oni su uvek odlično društvo. Ništa što rade nije dosadno.

Prava dama: 10 navika koje vas izdvajaju iz mase nekulturnih žena!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs