Ne viđa se svaki dan

Prosac za primer: Svojim postupkom rasplakao mladu i ceo svet! (VIDEO)

Tajler nikada nije imao priliku da od oca svoje devojke zatraži blagoslov da je zaprosi, zato je došao na originalnu i dirljivu ideju
Wedding
00:34h Autor:
Prosac za primer: Svojim postupkom rasplakao mladu i ceo svet! (VIDEO)
Foto: Printscreen Youtube/TribeTyler

Tajler i Hejli zabavljali su se skoro 7 godina. Hejlin tata Greg preminuo je pre više od godinu dana i Tajler nikada nije imao priliku da od njega zatraži blagoslov da zaprosi Hejli. Zato je odlučio da pozove Hejlinog brata i sestru i da od njih "zatraži ruku" žene koju voli.

Prvo je pozvao Granta, Hejlinog brata: "Samo bih želeo da znam da li bi bilo u redu da zaprosim tvoju sestru?" a zatim je i lično otišao do njega, gde ga je pašenog sa radošću dočekao.

Dok ih smrt ne rastavi: Iznenadio je prosidbom nakon hemoterapije! (VIDEO)

Isto je upitao i Danijel, Hejlinu sestru.

"Bila bih presrećna kada bi to uradio", odgvorila mu je.

"Volim te, kao brat si mi, znaš to. Svi u porodici znaju da bi tata 100% želeo da se venčate. Voleo te je, bio si mu kao sin i vi imate divnu vezu", rekao mu je Grant.

Priča od koje zastaje dah: Zaprosio devojku na 2.700 metara nadmorske visine! (FOTO, VIDEO)

Nakon toga, Tajler je odlučio da se putem snimka obrati i Hejlinom ocu:

"Dragi Greg, oženiću tvoju ćerku. Oduvek sam mislio da ću jednog dana od tebe da zatražim blagoslov za to, i sada je trenutak došao. Voleo bih da si ovde, da možeš da mi predaš svoju devojčicu, ali obećavam da ću joj biti privržen i više nego što si ti to želeo. Želim da budem čovek koji će je obasipati ljubavlju i da joj pružim sve što joj je potrebno. Govoriću joj koliko je prelepa i pokazaću joj kako da veruje u sebe. Brinuću o njoj. Želim da joj pružim iskustva o kojima ljudi samo sanjaju i da je bezuslovno volim. Zato što ni sa kim drugim ne želim da vidim svet. I najbitnije od svega, učiniću te ponosnim da me zoveš svojim sinom."

Nakon ovakve prosidbe nijedna mu ne bi rekla Ne: Trenuci kao iz bajke! (VIDEO)

Tajler je 31. maja ove godine u Rimu zaprosio Hejli, a kakva je bila njena reakcija i koliko mu je trebalo truda za ovako dirljivu prosidbu pogledajte na snimku:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs