Posledica brzog života

Život mu visi o koncu, daju mu još godinu dana: Stravična sudbina legendarnog glumca!

Predstavnik za javnost slavnog glumca pokušao je da zataška stvar, ali su snimci iz klinike procureli u javnost i otkrili sve
Vip priča
23:46h Autor:
Život mu visi o koncu, daju mu još godinu dana: Stravična sudbina legendarnog glumca!
Foto: Profimedia

Slavnom američkom glumcu Čeviju Čejsu (73) lekari su dali godinu dana života!

Zbog brzog stila života, punog divljanja, izlazaka i opijanja, Čejsu je stradala jetra, a sada je završio na klinici za odvikavanje od alkohola.

"Ako se ne podvrgne transplantaciji jetre, ima još godinu dana života", rekao je jedan od lekara.

Predstavnik za javnost slavnog glumca pokušao je da zataška stvar i saopštio da je Čevi otišao na kliniku "kako bi došao do najbolje verzije sebe", ali snimci iz rehabilitacionog centra su procureli na internet i otkrili šta se stvarno dešava.

<\/div>

Osim toga, o njegovom stanju su svedočili i pacijenti koji su takođe bili u ovoj bolnici, i tvrde da je Čevi jako zapušten i da nikako ne izgleda dobro. Sa nekima je sam Čejs razgovarao i poverio se da verovatno ima cirozu jetre, jer se pokazalo da su enzimi na vrlo visokom nivou.

Ovu vest prokomentarisao je i ugledni lekar iz Njujorka Stjuart Fišer.

"Kombinacija viška kilograma i previše alkohola je znak da je čovek u krajnjoj životnoj opasnosti", rekao je Fišer.

Čevi Čejs se već nekoliko decenija bori sa zavisnošću od alkohola. Prvi put je završio na odvikavanju još 1986. godine, ali i dalje ne shvata koliko je njegovo stanje ozbiljno.

"On ne shvata ozbiljnost situacije, pa se i dalje zabavlja sa devojkama i ne prestaje da izlazi", kaže izvor blizak glumcu za Radar Online.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs