Neverovatno

Samo 3 dana pre svadbe glumica ostavila verenika: Evo zbog koga!

Po pisanju medija, imala je ljubavne veze sa brojnim kolegama, a neke ljubavi su joj bile filmske
Vip priča
08:30h
Samo 3 dana pre svadbe glumica ostavila verenika: Evo zbog koga!
Foto: Profimedia

Po pisanju medija, imala je ljubavne veze sa brojnim kolegama, uključujući Lijama Nisona, Kifera Saderlenda,Dilana Mekdermota, Dejvida Varmea, Metjua Perija i Bendžamina Breta.

Naime, 1988. godine, nakon zajedničkog rada, Džulija je počela vezu sa Lijamom Nisonom, sa kojim je živela određeno vreme, a dve godine kasnije verila se s kolegom Dilanom Mekdermotom. Njega je ostavila zbog Kifera Saderlenda, a u avgustu 1990. godine objavili su da će se venčati. Ipak, samo tri dana pre svadbe, poput lika koji je nekoliko godina kasnije glumila u ostvarenju Odbegla mlada, glumica je pobegla i ostavila verenika. Razlog je bio taj što se zaljubila u njegovog najboljeg prijatelja Džejsona Patrika sa kojim je otišla u Irsku.

"Još kao devojka odlučila sam da se ni zbog čega ne kajem i da uvek, u svakoj životnoj situaciji, slušam srce, a ne razum. Znam da je to pogrešno i zbog toga sam često donosila ishitrene odluke koje nisu bile dobre, ali šta da radim – to sam ja, žena od krvi i mesa. Iskreno, uplašila sam se činjenice da više neću biti slobodna. Moj duh je takav, nikada nisam volela nikakva ograničenja. Džejson je bio samo moj beg od obaveze, mada je bio mnogo strastveniji od Kifa, što mi je prijalo", objasnila je svoj postupak slavna glumica.

Romansa o kojoj svet priča: Ko su oni, i zašto je njihova ljubav šokirala Francusku? (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

1993. godine udala se za kantri pevača Lajla Loveta.

"On je bio potpuno drugačiji od svih mojih prethodnih muškaraca i pristala sam da se udam za njega. Bila je to još jedna loša odluka zato što sam poslušala srce iako sam znala da ga ne volim toliko da bih kraj njega dočekala starost. Želela sam de se osetim sigurno i da me neko voli jer je to bio jedan težak period mog života. Bila sam sebična. Razveli smo se posle dve godine pošto sam ja želela ponovo da budem slobodna. Tada još nisam bila spremna ni da postanem majka niti da budem nečija žena", kaže filmska diva čiji su filmovi zaradili više od dve i po milijarde dolara, što ju je učinilo najplaćenijom glumicom svih vremena.

Početkom 1998. godine otpočela je još jednu burnu vezu sa zvezdom serije Red i zakon Bendžaminom Bretom, sa kojim je ostala pune tri godine.

Smrtno zaljubljena u pogrešnog: Ovako je Onazis uništio život Mariji Kalas!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Prijalo mi je je Bendžaminovo prisustvo u mom životu. Često smo se raspravljali, ali to su one svađe posle kojih se rodi ogromna strast između dvoje ljudi. To mi je bilo veoma interesantno, ali ubrzo sam shvatila da on nije pravi čovek za mene i kako je vreme da pokupim stvari i nestanem iz njegovog života. Kada neko počne da me sputava, uvek odem. Retko kada sam patila zbog ljubavi jer sam stvari uvek prihvatala onakvima kakve jesu. Nisam verovala da je ljubav za ceo život moguća, jer pre ili kasnije to osećanje dosadi i onda neko ode", iskreno je pričala glumica koja je dobila Oskara za najbolju žensku ulogu u filmu Erin Brokovič i konačno osetila da je uspela u životu.

Prvi put iz ljubavi, drugi zbog para, treći zbog prijateljstva: Svi muškarci Džeki Kenedi!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Njeno srce je 2000. godine osvojio kamerman Danijel Moder sa kojim je sarađivala na filmu Meksikanac. Pošto je on tada bio oženjen, njih dvoje otpočeli su romansu godinu dana kasnije, a venčali su se na njenom ranču u Novom Meksiku 14. jula 2002. godine. Brus Vilis bio je jedina poznata ličnost koja je prisustvovala ovom venčanju, a Džulija je nosila jednostavnu pamučnu roze haljinu.

"Dugo nisam verovala da sam rođena da imam samo jednog muškarca, decu i porodičnu kuću, a onda, kada sam se najmanje nadala, upoznala sam Danijela koji je potpuno promenio moj život. Pored njega sam sazrela i shvatila da posao nikako ne sme da mi bude primarna stvar u životu jer danas si na vrhu, a sutra na dnu. Naučio me je pravim vrednostima i ukrotio moj nemirni duh, na čemu sam mu veoma zahvalna", priznala je glumica.

Unesrećio je za ceo život: Bolna priča najtužnije Meksikanke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs