Sve se otkrilo

Tajna iza iznenadne smrti Džordža Majkla: Gorka cena razvratnog života

Pre pet godina njegova hospitalizacija zbog upale pluća podstakla glasine da je muzičar zapravo zaražen HIV-om godinama ranije, a patio je i od teške depresije nakon majčine smrti
Vip priča
06:06h Autor:
Tajna iza iznenadne smrti Džordža Majkla: Gorka cena razvratnog života
Foto: Profimedia

Džordž Majkl preminuo je godinu i po dana nakon što se podvrgnuo tretmanu odvikavanja od zavisnosti u jednoj od najekskluzivnijih klinika na svetu koja se nalazi u Švajcarskoj, a britanski mediji spekulišu da je zavisnost izazvala depresija sa kojom se borio jer ga je bivši ljubavnik zarazio sidom.

Prošle godine, legendarni pevač proveo je tri meseca u klinici Kusnacht Practice nedaleko od Ciriha, koja košta 82.000 evra nedeljno. Nikada nije želeo da otkrije zbog čega je tačno bio na klinici.

Još pre 30 godina prešao u pravoslavlje: Životna priča slavnog glumca i borba sa opakom bolešću!

Pre pet godina, International Business Times pisao je da je njegova hospitalizacija zbog upale pluća podstakla glasine da je muzičar zaražen HIV-om, ali u to vreme njegova predstavnica za javnost je izjavila:

"Džordž Majkl ima upalu pluća, a sve druge spekulacije o njegovom zdravstvenom stanju su neutemeljene i neistinite".

Majkl je preminuo u svom domu u Oksfordširu na Božić od otkazivanja srca, a tokom života priznao je da je zavisan od niza opijata. Proslavio se osamdesetih godina i stekao hordu obožavateljki, kojima su srca bila slomljena kad je priznao da je homoseksualac, piše Dejli mejl.

Život mu visi o koncu, daju mu još godinu dana: Stravična sudbina legendarnog glumca!

Njegova velika ljubav, Brazilac Anselmo Felepa preminuo je od bolesti povezanih s HIV-om 1993. godine, a četiri godine kasnije umrla mu je majka zbog čega se dugo borio s depresijom.

"Izgubio sam partnera zbog HIV-a, tri godine sam tugovao, a onda mi je umrla majka. Osećao sam se kao da sam proklet", rekao je.

Serija hapšenja

Godine 1998. uhapšen je na Beverli Hilsu zbog seksualnog čina sa muškarcem u javnom WC-u. Osam godina kasnije uhapšen je zbog posedovanja droge, a potom je iste godine optužen zbog seksualnog odnosa u londonskom Hampstead Heathu. U zatvoru je završio i 2010. kad se svojim džipom zakucao u izlog prodavnice, a otkriveno je da je vozio pod uticajem droge. Proveo je 14 dana u klinici za odvikavanje, a kasnije je rekao da je u tom periodu bio zavistan od tableta za spavanje.

Gnusna tajna iz filma Poslednji tango u Parizu: Nečuveno šta su uradili glavnoj glumici! (VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Godinu dana kasnije priznao je da je probao krek, a prošle godine nije se pojavio na venčanju bivše Spajsice Geri Halivel i time podstakao glasine da je opet upao u ponor zavisnosti. Navodno je pušio 25 džointa na dan.

To su navodno bili razlozi zbog kojih se prijavio u ekskluzivnu kliniku, koja poštuje privatnost svojih pacijenata i nikad ne daje izjave za medije. Majkl je navodno imao privatni apartman, batlera, domaćicu i vozača koji ga je u Mercedesovoj limuzini vozio gde god je hteo. Takođe je imao i ličnog terapeuta čiji je jedini zadatak bio da brine o njemu.

Klinika puna bogataša

"Lečimo alkoholizam, zavisnost od droga, poremećaje u ishrani, zavisnost od kocke, seksa i interneta. Ne prepisujemo lekove, umesto toga služimo se laboratorijsko-hemijskim testovima, detoksom, dijetama, aminokiselinama, dodacima ishrani i terapijom transa", piše na stranicama klinike.

U njoj su se navodno lečili Džon Galijano, brojni moćnici sa Bliskog Istoka, oligarsi i jedna holivudska starleta koja je često izlazila u lokalni Starbucks i davala autograme fanovima.

"Došao je u Švajcarsku jer je želeo da se reši zavisnosti. Izabrao je jedino mesto na svetu koje ceni individualnost, u kojem se leči najviše troje ljudi u svakom trenutku", rekao je izvor iz Švajcarske.

Do smrti nisu znali šta ih ubija: 6 veličanstvenih karijera uništila sida!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs