Gavin Versija

On čuva Anu Ivanović 24 sata, 7 dana u nedelji i zna je najbolje: Evo šta kaže o našoj teniserki!

Ona je i stidljiva, porodična osoba, čak i malo konzervativna za devojke njenih godina
Vip priča
12:16h
On čuva Anu Ivanović 24 sata, 7 dana u nedelji i zna je najbolje: Evo šta kaže o našoj teniserki!
Foto: Printscreen Instagram / Ana Ivanovic

Ana Ivanović za njega kaže da mu je zbog njenih mečeva osedela kosa. Od srpskih reči naučio je psovke i "bre", za koju i dalje nije siguran šta znači.

Od 2007. godine je na prvoj liniji odbrane karijere najbolje srpske teniserke. Upoznajte Gavina Versija, 33-godišnjeg Britanca koji se brine o svemu što vidite i pogotovo što ne vidite u karijeri Ane Ivanović.

Mnogi agenti bi želeli njegov posao. Ne bi im bilo baš toliko lako. Iako je Ana pre sedam godina bila prva na svetu, sponzori ostaju uz nju, a Versi objašnjava da je razlog tome njena skromna ličnost, šarm i pozitivan stav i da se sve to vidi u njenoj komunikaciji.

Ana Ivanović svedok terorističkog napada: Bila na stadionu za vreme eksplozija! (FOTO)

<\/div>

Britanac je agenciji koja zastupa Anu pristupio 2007. godine, a mnogo pre toga je izvršni direktor agencije Den Holcman započeo priču sa tada 15-godišnjom devojčicom koja ima teniski talenat.

"Holcman je tad video kakva je ličnost. Trenirala je u Švicarskoj. U Srbiji kao maloj zemlji više se ljudi poznaje, pa je Srbin i trenirao. On je i preporučio Holcmanu za sponzorstvo, sredio da se upozna s Anom i njenom majkom i odlučio da rizikuje," otkrio je Versi gostujući na konferenciji SPORTO.

"I danas Holcman kaže da je to bila naivna odluka. Imao je sreće i učestvovao je u izboru njenih trenera," rekao je Britanac, dodajući da je investicija stajala oko pola miliona dolara.

Ana i Gevin su se upoznali, dakle, pre skoro deset godina, na turniru u Berlinu.

Ana Ivanović napunila 28 godina: Švajnštajer joj prvi čestitao u ponoć!

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Nov 5, 2015 at 7:33am PST

"Radio sam tad kao novinar. Nakon toga sam se obratio mejlom njenom menadžmentu sa željom da radim u timu. Tada nisam mislio da ću biti agent, jer ih nisam cenio. Sećam se da sam tražio jednom informaciju za Venus Vilijams, a njen agent mi nije pomogaom" priseća se Britanac.

Njegovo radno vreme je 24/7, ali to mu ne pada teško.

"Sa Anom je stvarno lako raditi. Drugi menadžeri na turnirima mi zavide zbog toga, jer se brzo dogovaramo. Ali to ne znači da je posao lak. Organizacija je prioritet broj jedan, zato što je svaki dan drugačiji," naveo je.

Sa Anom sarađuje šest sponzora, a ove godine je postala suvlasnik start-ap kompanije iz Slovenije Trainers4me.com, koji je zapravo specifična platforma s podacima trenera iz svih sportova.

"Razgovaramo o svakoj ponudi. Ne donosim ja odluke umesto nje, samo je savetujem. Za neke brendove koji se jave za saradnju zna, za neke ne zna i u tom slučaju istražimo. Uvek zavisi od njenih preferencija. Imamo i konzervativne sponzore, ali nikome nije u interesu da odbija nove ideje. Prvenstveno zbog toga što su svesni da je njen tim najbolje poznaje i svaka naša ideja je i benefit za taj brend," objasnio je Versi.

Za njegovu klijentkinju tenis je apsolutni prioritet, zbog čega je čak i pre nekoliko godina odbila da učestvuje u snimanju holivudskog filma.

Kada je u pitanju Anina komunikacija posredstvom društvenih medija, on priznaje da je teniserka u taj svet ušla kasno.

Ana Ivanović otkrila: Ovo su njene cake za lepotu!

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 9, 2015 at 6:23am PDT

"Spori smo bili u tome. Nije bila spremna. Vi ipak svakom objavom i tvitom delite deo svog karaktera. Ona je i stidljiva, porodična osoba, čak i malo konzervativna za devojke njenih godina i bila je nevoljna. Onda su počeli da pritisak vrše Novak Đoković i Andrea Petković i shvatila je da zapravo mnogo propušta," otkrio je Versi.

Neizostavna je bilo pitanje da li je njegov posao teži u poslednjih godinu dana. Naravno, zbog Aninog privatnog života i atraktivne veze sa kapitenom nemačke fudbalske reprezentacije,

A photo posted by Ana Ivanovic (@anaivanovic) on Sep 9, 2015 at 6:23am PDT

"U ovom poslu je jako važno da sportista ima svoju privatnost. U pomenutom periodu je bilo dosta glasina, čak i nekorektnih stvari, ali srećom, nisu bile štetne. Zato mislim da mi posao nije postao teži," zaključio je Gavin Versi.

Kako je patrijarhalna devojka iz Jugoslavije osvojila Donalda Trampa: Život kao iz bajke! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs