Tako jednostavno

Ana Ivanović otkrila: Ovo su njene cake za lepotu!

Lepa srpska teniserka kaže da je najbolji savet koji je ikad čula dobila od svoje majke
Lepi & Zdravi
20:50h Autor:
Ana Ivanović otkrila: Ovo su njene cake za lepotu!
Foto: Reuters/Andrew Boyers

Atraktivna teniserka Ana Ivanović, osim svojim teniskim uspesima i burnim ljubavnim životom, pažnju privlači i prirodnom lepotom. Za Yahoo! Beauty zgodna sportistkinja, koja je u vezi s nemačkim fudbalerom Bastijanom Švajnštajgerom, otkrila je svoje bjuti trikove.

Lepa srpska teniserka kaže da je najbolji savet koji je ikad čula dobila od svoje majke koja joj je savetovala obavezno korišćenje krema za sunčanje sa zaštitnim faktorom.

Helena Kristensen (46) otkrila tajnu: Kako je čuvena manekenka i dalje mladolika!

"Koristim kreme s visokim UV faktorom otkad sam kao devojčica krenula po svetskim turnirima. To je savet koji mi je dala moja mama i ja ga se držim godinama. Mnogi greše kad kremu za sunčanje koriste samo za lice i ruke, a zaborave je nanesu na uši, usne ili vrat gde je koža vrlo osetljiva. Naučila sam to kad sam bila u Australiji gde su svi vrlo osvešćeni o štetnosti UV zračenja", rekla je Ana Ivanović koja je i zaštitno lice jednog proizvoda namenjenog zaštiti od sunca.

Trik Salme Hajek za lepotu: Bizarni napitak nije za svakog!

Osim što kožu redovno štiti od sunca, lepa Ana nastoji da pije mnogo vode.

"To je vrlo bitno za zdravlje, ali i lepotu, pogotovo ako često putujete avionima u kojima je vazduh vrlo suv", kaže Ana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs