Životna priča

Oklevala da se uda za razvedenog čoveka: Sudbina joj namenila život na dvoru! (FOTO)

U nedavnom intervjuu, 39-godišnja snaja danske kraljice Margarete izjavila je da je, iako sada živi na dvoru, a suprug joj je princ Joakim (46), bila poprilično neodlučna kada je započela vezu sa pripadnikom kraljevske porodice
Vip priča
13:06h Autor:
Oklevala da se uda za razvedenog čoveka: Sudbina joj namenila život na dvoru! (FOTO)
Foto: Profimedia

Ne sanja svaka devojčica o tome da se uda za princa kad odraste, da nosi krunu i živi tako "srećno do kraja života u zamku" - naročito ne danska princeza Mari, kojoj je bila namenjena upravo takva sudbina.

U nedavnom intervjuu, 39-godišnja snaja danske kraljice Margarete izjavila je da je, iako joj je sada dom dvorac, a suprug princ Joakim (46), bila poprilično neodlučna kada je započela vezu sa pripadnikom kraljevske porodice. Kako kaže, svakako nije tražila bajku.

Margareta, najobrazovanija kraljica na svetu: Moćna žena koja pomera granice! (FOTO)

"Imala sam sjajan život - nije mi bilo potrebno spašavanje od strane nekog princa iz Danske", izjavila je Mari.

Međutim, stvari su se drastično promenile kada je ugledala sadašnjeg supruga na jednoj žurci koju je organizovao njihov zajednički prijatelj, nakon čega su 2005. godine otišli u Avinjon na odmor.

Mari, rođena u bogatoj pariskoj porodici, nije odolela tada nedavno razvedenom princu, ali ideja o životu u kraljevskoj porodici joj se uopšte nije dopala. Pritom je imala uspešnu karijeru radeći u advertajzingu i kao PR za poznate svetske kompanije, sve dok se nije verila za princa, prenosi Daily Mail.

"Nije bilo ni trunčice sumnje da ga volim, ali imala sam svoj život. Bila sam srećna i ponosna. Jednostavno nisam bila spremna za brak i za preuzimanje odgovornosti koje sa sobom nose pripadnici kraljevske porodice", rekla je Mari.

Blud i razvrat: Horoskop predvideo skandalozan život princeze Margarete! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

U takvoj situaciji nije joj nimalo pomoglo to što su ljudi odjednom počeli previše da se interesuju za nju i za to koje su njene prave namere.

"Branila sam se godinama i osetila se nemoćnom što su očigledno odjednom svi imali mišljenje o meni. Nisam se spremila na to da će pažnja da bude toliko negativna. Objavljivali su se neki glupi članci. U jednom trenutku sam se zapitala da li je sve ovo vredno toga", otkrila je Mari.

Međutim, do trenutka kada ju je Joakim zaprosio 2007. godine očigledno je odlučila da će da ostane uz svog princa i da se bori sa svime što to nosi. Sada ga zove svojom "srodnom dušom", a zahvaljujući njemu je u novonastaloj gunguli koja ju je okružila pronašla stabilnost, koja joj je očajnički bila potrebna od razvoda njenih roditelja kada je imala 11 godina.

Skandalozna prošlost norveške princeze: Danas je žena najzgodnijeg princa! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Tada se sa majkom preselila iz rodnog Pariza u Švajcarsku, a školovala se u Masačusetsu i Njujorku, vodeći poprilično nomadski život.

Za Joakima se udala 2008. i imaju dvoje dece, princa Henrika i princezu Atenu. Princ Joakim iz prethodnog braka ima takođe dvoje dece, prinčeve Nikolaja i Feliksa. Mari se sada uveliko navikla na život u žiži javnosti, uz veliku pomoć svog princa.

"Princ Joakim je bio pun razumevanja i strepljenja i pomogao mi je u novonastaloj situaciji. Shvatila sam gde se on nalazi i koliko je kraljevska porodica bitna Dancima", rekla je Mari.

Njihov život je bajka: 10 običnih žena koje su se udale za prinčeve! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Takođe, princeza je otkrila da se stalno trudi da njena deca nijednog trenutka ne osete tu nestabilnost kojom je ona u detinjstvu bila stalno okružena.

"Na kraju je sve dobro ispalo, ali tokom dužeg vremenskog perioda, bilo mi je teško da u potpunosti verujem drugima", prokomentarisala je Mari svoju odluku da se odrekne dela svoje nezavisnosti kako bi živela sa čovekom kog voli, tvrdeći da se nije pokajala nijednog trenutka zbog te svoje odluke.

Suze koje se ne zaboravljaju: Jedan susret iz korena promenio život princeze Šarlin! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs