Žene su ludele za njim

Nekada zgodni glumac otvorio dušu o svojim demonima: Svuda sam tražio olakšanje i spokoj! (FOTO)

Kada sam prvi put video te fotografije, moram da priznam da me je toliko zabolelo, da nisam mogao da dišem. Ali, kao i sa svim u životu, morao sam da tome dam neki smisao. I smisao koji sam dao toj fotografiji je snaga. Isceljenje. Oprost. Sebi i drugima, napisao je slavni glumac
Vip priča
12:40h Autor:
Nekada zgodni glumac otvorio dušu o svojim demonima: Svuda sam tražio olakšanje i spokoj! (FOTO)
Foto: Instagram / Wentworthmilleractorwriter

Američki glumac Ventvort Miler je rođen 2. juna 1972. u Čiping Nortonu (Engleska). Bio je nominovan za Zlatnog globusa za najboljeg glumca u dramskoj seriji, a uloga po kojoj je poznat svima je Majkl Skofild u američkoj seriji "Bekstvo iz zatvora".

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Upravo zbog nje, preko noći je postao miljenik žena širom sveta. Zahvaljujući svom bogatom rasnom poreklu (Milerov otac je afroameričkog, somalijskog, Jamajčanskog, jevrejskog, engleskog i nemačkog porekla, dok mu je majka ruskog, francuskog, sirijskog i libanskog porekla), Ventvortu je priroda podarila ono najlepše "sa svih strana".

Kako je Monika Beluči postala njegova žena: Prelomni trenutak u životu Vensana Kasela! (FOTO)

Pričajući o svom poreklu, zgodni Miler je u jednom intervjuu rekao: "Moj otac je crn, ali moja majka je bela".

Milerova prva uloga je bila u ABC-ovoj mini-seriji "Dinotopija". Posle više nastupa u drugim mini-serijama, Miler je 2003. bio druga glavna uloga u filmu "Tragovi na duši".

Dve godine kasnije Miler je dobio ponudu da glumi Majkla Skofilda u dramskoj seriji "Bekstvo iz zatvora". U seriji Ventvort glumi Majkla, brata Linkolna Berouza koji je osuđen za ubistvo brata potpredsednice SAD. Majkl je smislio savršen plan za njegovo izbavljanje iz zatvora.

Te 2005. godine Ventvort je bio nominovan za Zlatni globus za najboljeg glumca u dramskoj seriji. Međutim, njegov uspeh nije potrajao. Pet godina nakon početka snimanja, nije ga bilo nigde. I dok su žene širom planete uzdisale za zgodnim glumcem, saznalo se da je on homoseksualac.

Vodio život na ivici razvrata: Neverovatan čovek koji je pomerao granice! (FOTO, VIDEO)

Uprkos svetskom uspehu koji je postigao ulogom u seriji "Bekstvo iz zatvora", Ventvorta su mučili unutrašnji demoni. Naime, on je više od 5 godina ćutao o ozbiljnim problemima sa kojima se godinama borio. Iako ga nije bilo u medijima jer se povukao svojom voljom, paparaci su 2010. uspeli da ga "uhvate na prepad" na ulici, fotografišući ga u sve, samo ne u reprezentativnom izdanju. Javnost je bila zaprepašćena njegovim izgledom. Tada je obelodanjeno da od zgodnog lepotana nije ostalo ništa!

Zapustio se, imao je vidljivi višak kilograma, neurednu frizuru i mnogi nisu ni mogli da prepoznaju holivudskog lepotana na prvi pogled. Miler je ćutao sve vreme, nije se oglašavao sve do sada, kada je ponovo zbog te fotografije dospeo u žižu javnosti. Zbog nje je konačno odlučio da progovori o svim životnim borbama koje je vodio, a mnogi su nakon toga ostali zaprepašćeni.

Čovek koji je dva puta rekao Ne kraljici: Zašto je Dejvid Bouvi odbio najviše priznanje? (FOTO)

<\/div>

Evo šta je glumac napisao na svom Fejsbuk profilu tim povodom:

"Danas sam postao centar pažnje na internetu. Ne po prvi put. Međutim, ovaj put se izdvaja od ostalih. Kada sam 2010. maltene bio penzionisan, živeo sam povučeno iz više razloga. Prvi i najbitniji je da sam bio suicidalan. O tome sam već pisao i govorio.

Ali u tom trenutku sam patio u tišini, kao i mnogi drugi. Stepen moje borbe bio je poznat samo malobrojnima. Posramljen i u bolu, smatrao sam sebe "robom s greškom". I glasovi u mojoj glavi vukli su me dole, ka samouništenju. Ne po prvi put.

Borio sam se sa depresijom od detinjstva.To je borba koja me je koštala vremena, mogućnosti, veza i na hiljade neprospavanih noći.

Šta je prethodilo samoubistvu: Udovica Robina Vilijamsa konačno otvorila dušu! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Te 2010. na najnižoj tački u mom odraslom dobu, svuda sam tražio olakšanje, spokoj, način da skrenem misli. I okrenuo sam se hrani. Moglo je da bude bilo šta. Droga, alkohol, seks. Ali hrana je postala jedina stvar kojoj sam se radovao. Računao sam na nju da će mi pomoći da prebrodim sve. Bilo je perioda kada mi je vrhunac čitave nedelje bilo omiljeno jelo i nova epizoda emisije "Top chef". Nekada je i to bilo dovoljno. Moralo je da bude.

I ugojio sam se. Velika je*ena stvar.

Jednoga dana, kada sam šetao sa prijateljem, prošli smo pored ekipe koja je snimala rijaliti emisiju. Tada nisam znao da su tuda kružili paparaci. Slikali su me, a fotografije su objavljene pored mojih nekadašnjih slika - "nekada zgodan, sada debeo" i tome slično.

Moja majka je imala te "prijatelje" koji uvek prvi donose loše vesti. Isekli su članak iz popularnog magazina i poslali joj. Pozvala me je, veoma zabrinuta. To je bila poslednja stvar koja mi je trebala 2010. godine, kada sam se borio za mentalno zdravlje.

Mračne porodične tajne Roberta de Nira: Dok je ređao uspehe, lečio se od raka! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Da skratim priču, preživeo sam. Kao i te fotografije. I drago mi je zbog toga.

Sada, kada pogledam tu svoju fotografiju u crvenoj majici i sa osmehom na licu koji je bio retkost, podsetim se borbe. Moje izdržljivosti i moje upornosti uprkos svim vrstama demona. Nekih unutrašnjih, nekih spoljašnjih.

Poput maslačka kroz pločnik, ja i dalje postojim. U svakom slučaju. Uvek. Uprkos.

Kada sam prvi put video te fotografije, moram da priznam da me je toliko zabolelo, da nisam mogao da dišem. Ali, kao i sa svim u životu, morao sam da tome dam neki smisao. I smisao koji sam dao toj fotografiji je snaga. Isceljenje. Oprost. Sebi i drugima.

Ako vi ili neko koga znate se pati, pomoć je dostupna. Potražite je. Pošaljite poruku. Mejl. Javite se telefonom. Nekome je stalo. Čekaju da vas čuju. S ljubavlju", završio je svoje obraćanje Miler.

Tamna strana Stiva Džobsa: Evo šta je godinama krio od javnosti! (FOTO)

A photo posted by @wentworthmilleractorwriter on Jul 22, 2015 at 10:01pm PDT

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs