Otvorila dušu

Mirka Vasiljević konačno priznala: Udala sam se pre četiri godine!

Pošto je Vujadin i francuski državljanin, tokom njegove karijere u Bordou, prijatelji i poznanici predložili su nam da se venčamo zbog zakonskih olakšica u Francuskoj
Vip priča
23:02h Autor:
Mirka Vasiljević konačno priznala: Udala sam se pre četiri godine!
Foto: Kurir / Zorana Jevtić

Vest da su se Mirka Vasiljević i Vujadin Savić konačno venčali, nedavno je preplavila medije, ali je glumica odlučila da progovori i otkrije šta je prava istina o njenom i Vujadinovom braku.

Mirka govori da je fotografija na kojoj Vujadin potpisuje knjigu venčanih nastala na ceremoniji njihovog prijatelja Đorđa, koji je upravo njih izabrao za kumove, ali i otkriva detalje njene i Vujadinove veze koje još nije predstavila u javnosti. Pošto je njihov drug Đorđe morao da ubrza venčanje zbog administrativnog razloga, glumica je otkrila da su i njih dvoje uradili sličnu stvar pre četiri godine.

"Pošto je Vujadin i francuski državljanin, tokom njegove karijere u Bordou, prijatelji i poznanici predložili su nam da se venčamo zbog zakonskih olakšica u Francuskoj. Tada smo u njihovom sudu potpisali takozvani PAKS, kojim se daju veća prava parovima koji se na taj način obavezuju pred zakonom, slično kao bračni partneri", govori Mirka i objašnjava da PAKS u Francuskoj postoji već četrnaest godina.

Neobična pošiljka - Vujadin rešio da obraduje Mirku!

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

"Ključna razlika u odnosu na brak je jednostavnija procedura prilikom razvoda, budući da je razvod braka znatno komplikovaniji od poništavanja pomenutog građanskog sporazuma solidarnosti, poznatog pod nazivom PAKS. U slučaju njegovog prekida dovoljno je samo potpisati dva dokumenta, dok je razvod braka i te kako komplikovan", objašnjava glumica i dodaje da oni samo u Francuskoj imaju prava kao muž i žena, dok u svakog drugoj državi to više nije validno.

Mirka otkriva i da će jednog dana napraviti venčanje u Srbiji, ali kada se stekne mogućnost da se pronađe termin kako bi mogla okupiti Vujadinovu i njenu rodbinu koja je "rasuta" po svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs