Intervju

Iva Štrljić za Stil: U ljubavi ne mora sve da se objasni, mora samo da se oseća! (FOTO)

Naša talentovana glumica i pisac, o ljubavi, nezi tela i duše iskreno govori za Stil
Vip priča
19:06h Autor:
Iva Štrljić za Stil: U ljubavi ne mora sve da se objasni, mora samo da se oseća! (FOTO)
Foto: Aleksandar Dancu

Naša poznata glumica i pisac Iva Štrljić, poznata po ulogama u domaćim hit serijama "Ranjeni orao", "Moj rođak sa sela" i "Bela lađa" za Stil priča o ljubavi, sreći, malim ženskim stvarima, kao i o tome kako naći "gospodina Pravog".

Ovih dana sa uživanjem čitamo njene knjige "Nemaš pojma koliko te volim" i "Znam da misliš na mene", dok nam Iva priprema još neka iznenađenja:

Šta očekujete od 2016. godine?

Mene je jako obradovao i prijatno iznenadio decembar 2015-te na raznim poljima. A, kada govorimo o poslu, izuzetno sam srećna što sam napravila sjajnu podlogu za 2016. godinu, pošto me uskoro očekuje jedan jako velik projekat koji me ispunjava i koji sa uzbuđenjem čekam.

Za sada je to još uvek tajna, ali vrlo brzo će biti otkrivena. Pored toga, radim na svojoj trećoj knjizi "Voleti u Beogradu", to je moja zbirka beogradskih ljubavnih priča za koju verujem da će se ljudima dopasti isto koliko i prve dve knjige "Nemaš pojma koliko te volim" i "Znam da misliš na mene".

Mogu da kažem da od 2016. godine očekujem da samo nastavi sve ono što je započeo decembar 2015. godine i da sve to samo začini sa još više ljubavi i trenutaka vrednih za uspomenjivanje.

Foto: Aleksandar Dancu
Foto: Aleksandar Dancu

Šta bi jedna žena od stila trebalo da poseduje?

Jedna žena od stila bi trebalo da poseduje hrabrost, odmerenost, samopouzdanje, obrazovanje i otmenost. Nije stil samo to kako si se obukao i kakvu frizuru imaš, stil je pre svega ličnost.

Koji su Vaši rituali za negu lica i tela?

Volim kreme za bebe i njima se negujem, lice mažem isključivo kremama za bebe i kremama sa hijaluronom pravljenim u apoteci. Meni to najviše prija. Pazim kako se hranim i nikada nisam bila opterećena godinama, ja im se samo radujem. Žena sa godinama dobija na šarmu i dodaje joj se još jedan dragoceni mudriji ton na njenu lepotu koji može biti samo prednost ako lepo sarađujete sa svojim godinama, ako ih prihvatate prijateljski i čuvate u sebi uvek onaj komadić devojčice i onog nečeg detinjastog.

Kada govorimo o nezi tela, volim da koristim mleka sa koenzimom q10 i sve proizvode koji mirišu na čokoladu, vanilu, kolače...Po mirisu ih biram...idem po radnji i njuškam koji me najviše podseća na neku tortu pa onaj koji ima miris najpribližniji poslastičarnici taj kupim!

Šta je to što, po Vašem mišljenju, jednu ženu čini damom?

Jednu ženu čini damom način na koji razmišlja i komunicira. Isto to i jednog muškarca čini gospodinom.

Foto: Aleksandar Dancu
Foto: Aleksandar Dancu

Kako biste posavetovali današnje žene: Kako da najlakše nađu partnera i da li uopšte treba da ga traže?

Važno je imati pored sebe nekoga ko ti je blizak i uz koga se sa mirom u srcu budiš i ležeš. To osećanje je bitno i onda kada ta osoba nije tu na tvom jastuku, a jeste tvoja.

Razdaljina ništa ne može pravim odnosima zato što uvek znaš kada na tebe neko misli kao što i taj neko vrlo dobro zna da na njega misliš ti...ponekad ti je to jasno čak i kada se ne čujete. U ljubavi ne mora sve da se kaže i objasni ali mora da se oseća.

Moj savet je da nikada ne odustajete od onih koje osećate čak ni onda kada niste sigurni kuda ste krenuli sa tom vašom pričom jer oni koji se razumeju uvek će stići tamo gde treba, oni ne zalutaju.

A kako ćete naći nekog takvog? Pa naći ćete, nema razloga za paniku. Nigde ne piše kada tačno taj neko treba da nam se desi ali desiće se, za njega barem nikad nije kasno.

Da niste Iva, ko biste bili?

Ne bih izlazila iz svoje kože. U njoj mi je sasvim udobno. Ona je moj broj!

Da možete početi život iz početka, kojim putem biste krenuli?

Krenula bih istim putem samo bih se drugačije postavila u nekim situacijama, ređe bih progledala kroz prste, umela bih da budem oštrija u nekim odnosima na kojima sam danas meka i popustljiva.

Milica Mandić za Stil otkriva svoj recept za sreću: Samosažaljenje je najgora stvar! (FOTO, VIDEO)

Ilina Mataruga za Stil: Političari ne idu u pozorište, ali su u prvim redovima na estradi! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs