Šta su sve dozvolili sebi

Imali su sve, ali jednim jedinim potezom uništili karijere: Najveći promašaji poznatih! (FOTO)

Karijere nekih izvođača zbog toga su pretrpele gotovo fatalni udarac kada im je publika okrenula leđa zbog skandala
Vip priča
00:42h Autor:
Imali su sve, ali jednim jedinim potezom uništili karijere: Najveći promašaji poznatih! (FOTO)
Foto: Reuters / Yves Herman

Dok se nekim zvezdama "zaboravljaju" greške, drugima zbog propusta, nezgoda ili pogrešnih istupa publika okrene leđa. Karijere nekih izvođača zbog toga su pretrpele gotovo fatalni udarac.

1. Igi Azalea

Iako kritika nije bila na njenoj strani, Igi je impresionirala publiku svojim prvim albumom "The New Classic" 2014. godine. Njen hit singl "Fancy" nedeljama je dominirao Billboard listom hip hop hitova. Azalea je kao bela reperka iz Australije bila prava senzacija.

Alo, opčinjenost njom je kratko trajala. Igi je počela da se upušta u "ratove" na društvenim mrežama s poznatim kolegama, poput Snup Doga, Niki Minaž, Azelije Benks i Meklmora. Osim toga, često je javno krivila svoju izdavačku kuću za "krivu putanju svoje karijere", a neretko je govorila i protiv kolega s kojima je sarađivala. Ubrzo ju je napustio i mentor, reper T.I.

Javnost, ali i kolege, zamerali su joj i što želi da bude deo hip hop kulture, a nikada nije javno bila angažovana oko problema afroameričke zajednice. Reperka je od 2015. godine na "pauzi" od društvenih mreža, a čini se i od svoje karijere.

10 godina bila u vezi sa svojim ocem: Nekadašnja dečija zvezda šokirala priznanjem! (FOTO, VIDEO)

Foto: Reuters
Foto: Reuters

2. Mark Saling

Bivša zvezda serije "Glee" uhapšena je i optužena zbog "tone" dečije pornografije koje je nađena na njegovom laptopu, USB-ima i prenosnim hard diskovima. Salingu (34) su odmah otkazani svi angažmani, a sud mu je zabranio da se približava vrtićima, školama i igralištima. Markovo suđenje bilo je zakazano za jul ove godine, ali je odloženo jer je angažovao novog advokata.

Slavni glumac o najvećoj javnoj tajni: Holivud je leglo organizovane pedofilije!

Foto: Beta
Foto: Beta

3. Brendi

Kao jedna od najvećih "mladih r'n'b nada" devedesetih godina, Brendi (37) je nizala hit za hitom, a čak se uspešno oprobala i u glumi. Nakon nekoliko godina pauze, Brendi je osvanula na malim ekranima 2006. godine kao sudija u šou "America's Got Talent", a tada se pripremala i za veliki povratak na muzičku scenu.

Međutim, njena karijera i ugled uništila je saobraćajna nesreća. Pevačica je jurila putem i zabila se u dva auta, od kojih je jedan završio pod točkovima ogromnog kamiona koji ga je potpuno smrskao. U tom autu je bila 38-godišnjakinja koje ja umrla od posledica teških povreda. Iako je sud odlučio da Brendi nije kriva za nesreću, nego vozačica ispred nje koja je naglo usporila, r'n'b pevačica nikada nije uspela da se vrati na scenu.

Tajna dokumenta krila gorku istinu: Skandalozno prijateljstvo princa Čarlsa trese kraljevstvo! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP

4. Ešli Simpson

Iako nikada nije bila popularna kao njena starija sestra Džesika, Ešli (31) je bila na dobrom putu da postane zvezda. Ali sve je palo u vodu 2004. godine kada je doživela fijasko tokom nastupa uživo u popularnoj emisiji "Saturday Night Live". Ešli je "besprekorno" otpevala svoj hit "Pieces of me", nakon čega je trebalo da usledi druga pesma. Ali zbog tehničke greške, prva pesma je ponovno počela, čime se otkrilo da je Simpson samo "otvarala usta".

Iako je Ešli pokušala da se našali na svoj račun i da se vrati na scenu, to joj nikada nije uspelo.

Plakala sam ceo dan: Adel otkrila šta ju je ostavilo u suzama! (FOTO, VIDEO)

Foto: AP
Foto: AP

5. Natalija Kils

Pevačica je uspela da objavi tri albuma pre nego što je "jednim potezom" ubila svoju karijeru, ali i karijeru svog muža. Britanka i njen suprug muzičar Vili Mun, bili su sudije u novozelandskoj verziji šoua "X-Factor". Natalija (30) je jednog kandidata toliko izvređala da se ceo svet "digao na noge" i stao u odbranu mladića koji je pred njom pevao. Kils ga je optužila da je "iskopirao" izgled i muzički izraz njenog muža. U "blaćenju" joj se pridružio i Vili.

Nakon nemilog događaja, Natalija i Vili su "označeni" kao najzlobnije sudije šoua ikada, a što se medija tiče, samo su "nestali".

Mračne tajne najpoznatijih starleta: Ovih 10 stvari Kardašijanke kriju od sveta! (FOTO, VIDEO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

6. Mel Gibson

Bio je jedna od najvećih holivudskih zvezda. Dobijao je uloge u kultnim klasicima. Bio je "pobesneli Maks", "Hrabro srce" i narednik Martin Rigs u filmovima "Smrtonosno oružje". Filmski studiji čekali su u redu da ga angažuju, a njegova gluma, ali i režija osvajala je kritičare iz godine u godinu.

Međuitm, sve je naglo stalo 2006. godine nakon što je bio uhapšen zbog vožnje tokom koje je "navlačio" bocu tekile. Kada su ga policajci premestili u svoj auto, Gibson (60) je počeo da vređa policajce na rasnoj osnovi, a posebno se žestoko obrušio na jednog koji je bio Jevrejin. Njegov antisemitski ispad dospeo je u javnost, zajedno sa svim detaljima njegova hapšenja.

Neustrašiva Elizabet Tejlor: Pretnje smrću i zatvor nisu uticali na njenu odluku!

Četiri godine kasnije, u javnost je dospeo i telefonski razgovor Gibsona i njegove devojke Oksane Grigorijeve u kojem je vređa i preti joj da će je "zakopati u dvorišu" i zapaliti kuću.

Godinu dana nakon toga, pojavio se u filmu kog je režirala Džodi Foster, ali je film doživeo neuspeh. Ovoga leta neprimećen je prošao i njegov novi triler "Blood Father".

Mrzi ga ceo Holivud: U inat svima šeta 35 godina mlađu devojku! (FOTO)

Foto: AP
Foto: AP
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs