Svaka čast

Novak Đoković je najbolji od najboljih: Obara rekorde!

Đoković je postao najbolji svih vremena u čak 3 kategorije, - broju osvojenih trofeja na turnirima masters serije, zaradi na turnirima i vezanim titulama na američkoj turneji
Vesti
15:06h Autor:
Novak Đoković je najbolji od najboljih: Obara rekorde!
Foto: Profimedia

Najbolji svetski teniser Novak Đoković osvojio je šestu titulu na mastersu u Majamiju, pošto je u finalu savladao Japanca Keija Nišikorija sa 6:3, 6:3.

I ne samo da je na Floridi savladao Nišikorija, Đoković je postao najbolji svih vremena u čak 3 kategorije, - broju osvojenih trofeja na turnirima masters serije, zaradi na turnirima i vezanim titulama na američkoj turneji, dok se u jednoj izjednačio sa Agasijem.

Najbolji teniser sveta osvojio je 28. trofej na mastersu, što prethodno nikome nije pošlo za rukom, budući da Rafael Nadal u vitrinama ima 27 pehara sa mastersa.

Dijeta Novaka Đokovića: Budite mršavi, a jaki!

Novak Đoković je postao i igrač sa koji je najviše zaradio na turnirima. Do sada je u karijeri inkasirao 97.171.248 dolara, sa još 1.028.300 dolara iz Majamija, Srbin je nadmašio do nedelje uveče najbogatijeg Rodžera Federera, koji je zaradio 97.885.881 dolar.

Na trećem mestu je Nadal sa 76.378.282 dolara, sledi Endi Marej sa 43.573.446 i Pit Sampras sa 43.280.489 dolara.Nije kraj.

Srbin se šestom titulom u Majamiju izjednačio sa Andre Agasijem, ali i postao prvi teniser koji je četrii puta "vezao" titule u Indijan Velsu i Majamiju.

Po savetu Novaka Đokovića: Ovako ćete se rešiti bolova u leđima (FOTO)

Foto: Fonet
Foto: Fonet

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs