Tuga za detetom

Majčinsko srce nije izdržalo: Majka Keri Fišer umrla samo dan nakon smrti ćerke

Kako pišu strani mediji, pozlilo joj je dok je sa sinom Todom Fišerom u njegovoj kući na Beverli Hilsu organizovala detalje Kerine sahrane
Vesti
20:14h Autor:
Majčinsko srce nije izdržalo: Majka Keri Fišer umrla samo dan nakon smrti ćerke
Foto: Profimedia

Proslavljena glumica Debi Rejnolds preminula je juče u bolnici u Los Anđelesu, samo dan nakon smrti ćerke, takođe slavne glumice Keri Fišer.

84-godišnja glumica završila je na klinici zbog problema s disanjem i navodnog moždanog udara.

Kako pišu strani mediji, pozlilo joj je dok je sa sinom Todom Fišerom u njegovoj kući na Beverli Hilsu organizovala detalje Kerine sahrane. Hitna pomoć pozvana je oko 13 sati, a nekoliko sati kasnije je objavljeno da je preminula.

"Želela je da bude sa Keri. To su bile i njene zadnje reči. Tako mi nedostaje, želim da budem sa Keri, rekla mi je", ispričao je Tod za ABC News.

Najtužnija poruka za kraj 2016: Pas čeka svoju voljenu Keri Fišer da se vrati (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

Debi se proslavila pedesetih godina prošlog veka ulogama u "Singin' In The Rain", "Three Little Words", "It Started with a Kiss", a poslednjih godina glumila je u brojnim TV serijama.

Prošle je godine osvojila počasnog Oskara, nagradu Jean Hersholt za svoj humanitarni rad, ali bila je previše bolesna da dođe na dodelu. Za Oskara je bila nominovana 1965. za ulogu u filmu "The Unsinkable Molly Brown", ali osvojila ga je Džuli Endruz za ulogu u filmu "Mary Poppins".

Na vrhuncu karijere, Debi je doživela brojne teške trenutke. Kerin otac Edi Fišer ostavio ju je zbog Elizabet Tejlor, dok joj je drugi muž uzeo milione.

Keri Fišer bila ljubavnica oženjenom glumcu: Afera zataškana pre 40 godina!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs