Uvrštene u turističku ponudu

Ekipa BBC-ja oduševljena: Pijace su turistička atrakcija Beograda!

Tokom posete pijaci, televizijska ekipa imala je mogućnost da se upozna sa arhitekturom starog jezgra Zemuna, poljoprivrednim proizvođačima i sa sugrađanima kojima je ova pijaca mesto za snadbevanje svog domaćinstva
Vesti
09:32h Autor:
Ekipa BBC-ja oduševljena: Pijace su turistička atrakcija Beograda!
Foto: Kurir / Nebojša Mandić

Beogradske pijace su postale jedna od turističkih ponuda glavnog grada, o čemu govori i poseta ekipe BBC Travel programa, koja je prethodnih dana boravila u Beogradu.

Ekipa je snimala znamenitosti i simbole grada među kojima su se našli istorijski spomenici, restorani, trgovi, a prilikom obilaska Zemuna, svoje mesto našla je i pijaca "Zemun".

Tokom posete pijaci, televizijska ekipa imala je mogućnost da se upozna sa arhitekturom starog jezgra Zemuna, poljoprivrednim proizvođačima i sa sugrađanima kojima je ova pijaca mesto za snadbevanje svog domaćinstva.

Pijaca "Zemun" predstavlja "žilu kucavicu" istoimene opštine i mesto gde se može videti stvarni život sugrađana, a za posetioce je svakako bila i prilika da sa sobom kući ponesu nešto autentično srpsko, domaće, prenosi B92.

BBC Travel je program turističkog karaktera i informiše javnost o životu u svetskim metropolama. U sklopu serijala koji će premijerno biti prikazan u septembru, gledaoci ovog programa imaće prilike da se upoznaju sa tri azijske i tri evropske metropole, među kojima je i Beograd.

Beograd: U Institutu Batut dostupni testovi na Zika virus

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs