Nečuveno

Bahati Donald Tramp: Isterao novinara sa konferencije, vratio ga, pa se opet svađao sa njim! (VIDEO)

Američki milijarder, koji pretenduje da bude republikanski kandidat na predsedničkim izborima u Americi, ponovo je izazvao incident
Vesti
22:16h Autor:
Bahati Donald Tramp: Isterao novinara sa konferencije, vratio ga, pa se opet svađao sa njim! (VIDEO)
Foto: Reuters

Američki milijarder, koji pretenduje da bude republikanski kandidat na predsedničkim izborima u Americi, ponovo je izazvao incident.

Tramp je sa konferencije za novinare u Ajovi izbacio novinara televizije na španskom jeziku „Univision“, Horhea Ramosa, koji je pokušao da mu postavi pitanje o imigracionoj politici.

Opisala seks sa Donaldom Trampom: Evo šta joj je uradio nakon odnosa!

Ramosa su zanimali Trampovi planovi za uskraćivanje državljanstva deci imigranata koja su rođena u Americi, ali mu je milijarder grubo uskratio i pravo da postavi pitanje, pa ga zatražio i od obezbeđenja da ga izbaci sa konferencije.

„Izvinite, sedite! Niste prozvani! Sedite! Hajde sedite! Ne, nemate pravo da postavite pitanje, niste prozvani. Idite!“, bio je uporan Tramp sve dok obezbeđenje nije udaljilo novinara sa konferencije.

Ramos je uzalud objašnjavao Trampu i telohranitelju da je on novinar i da on ima pravo da postavlja pitanja na koje njegovi gledaoci imaju pravo na odgovor.

Čime leti Donald Tramp: Luksuz i kič od kojeg boli glava! (FOTO)

Nakon ovog incidenta - Tramp je nastavio konferenciju za medije. Novinari nisu dobro reagovali na ovakvu odluku mogula, pa su ga pitali zašto je on to uradio, na šta je Tramp rekao da nema ništa protiv da se Horhe Ramos vrati na konferenciju za medije. To se ubrzo i desilo. I Ramos je ponovo uspeo da se posvađa sa Trampom.

Milijarder je ipak rekao "Drago mi je da ste se vratili". A onda odgovorio na pitanje o imigracionoj politici - na svoj način.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs