Prljavštine iz kreveta

Opisala seks sa Donaldom Trampom: Evo šta joj je uradio nakon odnosa!

Njihova afera dogodila se 1991. godine i prema Sandrinim rečima, Tramp se nije previše namučio da je odvuče u krevet
Šuška se
09:34h Autor:
Opisala seks sa Donaldom Trampom: Evo šta joj je uradio nakon odnosa!
Foto: AP

Sandra Tejlor, bivši model i zvezda Penthausa, za New York Times ispičala je sve o njenoj kratkotrajnoj vezi sa milijarderom i potencijalnim predsedničkim kandidatom Donaldom Trampom. Za razliku od ostalih dama iz života ekscentričnog bogataša, ispovest Sandre mogla bi ići Trampu u korist.

Naime, poznata američka sponzoruša nahvalila je Trampa i rekla da će se "u Ovalnoj sobi snalaziti jednako dobro kao i u spavaćoj sobi".

Izdala ga kad mu je najteže: Šumaherova žena gola u Plejboju nakon razvoda! (FOTO, VIDEO)

Njihova afera dogodila se 1991. godine i prema Sandrinim rečima, Tramp se nije previše namučio da je odvuče u krevet. Donald je listao New York magazin, video zgodnu devojku na naslovnici i odmah naredio sekretarici da je pronađe i sredi sastanak. Sekretarica je brzo i efikasno odradila svoj posao i Tejlor se brzo našla "u klinču" sa Trampom.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Moj Bože, bilo je fantastično..." O detaljima izlaska nije previše pričala. Samo je spomenula da su otišli na picu, prošetali malo po gradu i završili u njegovom stanu. "Bio je jako sladak", rekla je Sandra Tejlor koja se u to vreme zvala Sandi Korn. Naravno, promenu imena joj je predložio, ko drugi nego - Tramp.

Najskupljih 5 sekundi seksa: Poznati teniser uništio život zbog manekenke! (FOTO)

"Vodili smo ljubav, a nakon toga mi je poklonio knjigu i sugerisao da promenim ime. Od tog dana zovem se Sandra Tejlor. Bila sam jako tužna kada se sve završilo. Ali bez obzira na sve, ostaće mi u sjajnom sećanju", priznala je Sandra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs