JESENJA ŠEMA

I NOVA SEZONA KURIR TELEVIZIJE PO MERI PUBLIKE!

Kurir televizija je prepoznatljiva po tome što od prvog dana osluškuje potrebe svoje publike, prati njena interesovanja i prema tome kroji sadržaj. Upravo u tome leži uspeh Kurir televizije, koja je osnovana pre nešto više od tri godine, a već je postigla ozbiljne rezultate i pre svega zadobila lojalne gledaoce, koji prepoznaju kvalitet, cene brzinu i tačnost i znaju da uživaju u najboljoj zabavi

Vesti
12:59h Autor:
I NOVA SEZONA KURIR TELEVIZIJE PO MERI PUBLIKE!
Foto: Promo

Za kratko vreme Kurir televizija je uspela da se pozicionira kao najgledanija kablovska televizija na mrežama na kojima je dostupna. Imamo najveći udeo u gledanosti i doseg koji premašuje 600.000 gledalaca na dnevnom nivou, a podaci Nilsena pokazuju da u 2023. godini beležimo skok od 44,33% u odnosu na 2022. godinu u ciljnoj grupi Total 4+, što je apsolutno najveći skok na TV tržištu, i rast od 30,53% u ciljnoj grupi 18-50.

Uspeh naše televizije rezultat je snage brenda Kurir, prepoznatljivog po kvalitetnom sadržaju koji odgovara na potrebe gledalaca, ali i činjenice da svakog radnog dana proizvedemo više od 10 sati originalnog programa, s najboljim informativnim i mnogo zabavnog porodičnog sadržaja, kao i omiljenim serijskim i filmskim ostvarenjima.

Kako najavljuju urednici informativnog, jutarnjeg i zabavnog programa Kurir televizije Zoran Mihajlović, Snežana Petrović i Goran Jovanović, u novoj jesenjoj šemi sadržaj se dodatno unapređuje, osvežava i podiže na još viši nivo, a novi zabavni format u saradnji s velikom muzičkom zvezdom zasigurno će ove jeseni prikovati gledaoce kraj TV ekrana.

Šema Tv Kurir
foto: Promo

INFORMATIVNI PROGRAM KURIR TELEVIZIJE Iako mlada, Kurir televizija se za samo tri godine postojanja izdvojila po svom informativnom programu. Sadržaj koji se plasira u informativnim emisijama pažljivo je izabran i daje osvrt na sva aktuelna dešavanja u Srbiji, regionu i svetu s posebnim uredničkim pečatom. Trend rasta je konstantan upravo jer se osluškuju potrebe publike, a iskustvo uigranog tima rezultira brzim i tačnim informacijama. Ove jeseni, osim pravovremenog i tačnog informisanja, očekuju vas unapređeni i moderniji formati.

Pored "Centralnog dnevnika", koji se emituje radnim danima i vikendom u 18.55 časova u trajanju od čak sat vremena, na Kurir televiziji se emituju i "Popodnevni dnevnik" radnim danima i vikendom u 16.55, kao i "Večernji dnevnik" radnim danima u 21.40. Takođe, od 7.55 časova na svakih sat vremena u pet minuta do punog sata i ubuduće ćete imati priliku da pratite "Brze vesti", najgledaniji kratki pregled najvažnijih informacija, od ove jeseni još unapređeniji.

Radnim danima kroz dnevnike će vas voditi Zoran Mihajlović, Nikola Topalović, Bojana Drašković i Slaviša Veselinović, a vikendom Nataša Đuričić i Ana Mićović. O najnovijim informacijama pet minuta pre svih izveštavaće Aleksandra Arsović, Dejan Drakulć, Nataša Đuričić i Ana Mićović.

Šema Tv Kurir
foto: Promo

REDAKCIJA - Još jače buđenje Uigrani tim "Redakcije" s novom energijom i po dobro poznatom receptu ulazi punom snagom u novu sezonu. Sadržaje po kojima smo prepoznatljivi i koji su doneli odlične rezultate ne menjamo, već samo osvežavamo. Još detaljnije i posvećenije kroz aktuelna dešavanja u Srbiji, regionu i inostranstvu vodiće vas radnim danima od sedam časova voditeljka Olja Lazarević, dok će svakog petka voditeljsko kormilo preuzeti urednica jutarnjeg programa Snežana Petrović. Ove jeseni "Redakcija" vas još jače budi!

Šema Tv Kurir
foto: Promo

PULS SRBIJE - Još aktuelnije teme Svakog radnog dana od 11 časova u "Pulsu Srbije" očekuju vas još aktuelnije teme, informacije o najvažnijim događajima, ekskluzivni gosti i priče iz cele Srbije. Voditeljskom paru koji čine Miloš Anđelković i Milica Marković i u novoj sezoni pridružiće se Anastasija Čanović, dok će Ivan Gajić i dalje voditi poseban segment emisije posvećen estradi.

Šema Tv Kurir
foto: Promo

USIJANJE - Još jače debate i još više sagovornika Gledaoci iz sezone u sezonu biraju Kurir televiziju kao izvor najbržih i najtačnijih vesti, a jedna od informativnih emisija koja im omogućava da se detaljnije informišu o temi dana je "Usijanje". Ova društveno-politička emisija na programu je svakog radnog dana od 19.55 časova, a i u novoj sezoni zadržava svoj prepoznatljiv imidž. Urednice i voditeljke emisije "Usijanje" Silvija Slamnig i Jelena Pejović najavljuju još jače i dinamičnije debate, kao i dodatno unapređen i moderniji format emisije.

Majke i snajke
foto: Promo

MAJKE I SNAJKE - Još uzbudljivija sezona i još vrednija nagrada Peta sezona kulinarskog takmičenja "Majke i snajke" zadržava sve postojeće elemente takmičenja, ali struktura epizode postaje još dinamičnija uvođenjem novih takmičarskih elemenata. Dobro poznati voditeljski duo Seka Aleksić i Raša Vlačić u novim epizodama najavljuje vrlo neobične porodične priče, sjajne specijalitete, nove zanimljive izazove pred kojim će se naći majke i snajke, ali i novu, veoma primamljivu, glavnu nagradu za porodicu koja se najbolje pokaže u najpoznatijoj kuhinji - MILION DINARA.

Šema Tv Kurir
foto: Promo

MOZAIK - Još uzbudljiviji i dinamičniji kviz za celu porodicu I ove jeseni ljubitelje kvizova radnim danima u 17.15 časova na Kurir televiziji očekuje "Mozaik", kviz za celu porodicu. Voditeljka Danijela Pantić najavljuje iste igre s malim korekcijama, nova pravila, kao i nove vredne nagrade. STARS - Još bliže zvezdama Aktuelne teme, bombastične izjave, ko je s kim zaratio, ko se popreko pogledao na crvenom tepihu, a ko se pomirio - donosimo vam uvid u sve informacije jer smo uvek u srcu dešavanja. Hitovi i tračevi sa estradnog neba ne mogu nam promaći jer ih prati oštro oko Jelene Kovačević i u novoj sezoni vaše omiljene emisije o zvezdama - "Stars". Gledajte "Stars" radnim danima u 17.45 samo na Kurir televiziji!

Šema Tv Kurir
foto: Promo

CRNA HRONIKA - Još ekskluzivnije ispovesti Ljudske ispovesti protkane najdubljim emocijama i trenucima koji su obeležili savremenu istoriju obeležiće i novu sezonu emisije "Crna hronika". Urednica i voditeljka emisije Jelena Pejović svake nedelje od 19.15 časova za vas otkriva priče ljudi s obe strane zakona, iza kojih se kriju intrige, privilegije i borba za život. CRVENI KARTON - Još intrigantnije teme Društveno-politički tok-šou, čiji je autor i voditelj pisac i kolumnista Kurira Svetislav Basara, emitovaće se subotom u 19.15 časova. I u novoj sezoni ugostiće poznate ličnosti, a svojim izborom tema i pitanjima koja postavlja gostima Basara još jače da intrigira.

Šema Tv Kurir
foto: Promo

DIVAN SHOW - Još više ekskluziva Nakon kraće letnje pauze na male ekrane vraća se i emisija "DIvan show", a kao i do sada, emitovaće se subotom od 15 časova. Ekskluzivni gosti, najnovija dešavanja i uzbudljive teme o poznatima sastavni su deo i nove sezone emisije. Kroz dvočasovni program, pored autora i voditelja emisije Ivana Gajića, vodiće vas i Milica Stanimirović, koja bez premca otkriva intrigantne i zanimljive teme o poznatima, Maša Kostić, kojoj ne promiče nijedno dešavanje u gradu, kao i Marija Vitez, koja će svojim modnim savetima i komentarima o poznatima dati posebnu draž novoj sezoni. KOJEKUDE PO SRBIJI - Još zanimljivije priče o našoj zemlji, istoriji i tradiciji Ove jeseni na Kurir televiziji očekuje vas i treća, još uzbudljivija sezona emisije "Kojekude po Srbiji", a emitovaće se u dobro poznatom terminu nedeljom od 16.30 časova na Kurir televiziji. Format koji se razlikuje od svih dosadašnjih putopisnih emisija i u novoj sezoni prikazivaće zanimljive ljudske priče, lepote, nepravde, neobičnosti, ljude koji su koračali i koji koračaju Srbijom. Autor i voditelj emisije Vukašin Grozdanić obećava da će i ubuduće tragati za zanimljivim pričama o našoj zemlji, tradiciji, istoriji, ali i zaviriti u svako selo i ispod svakog kamena, kako bi čuo ljude koji imaju znanje, koji su puni snova i nadahnuća.

Šema Tv Kurir
foto: Promo

PUSTI BRIGU - Još više zabave Sinonim za dobru zabavu svakako je i šou-program "Pusti brigu", koji se emituje nedeljom u 17.10 časova na Kurir televiziji. Uigrani voditeljski tandem, koji čine novinarka Ljiljana Stanišić i vrhunski kuvar i aranžer hrane Dejan Šutanovac, i u novoj sezoni najavljuju zanimljive goste, priče iz naroda, poznate ličnosti koje dosad niste imali priliku da vidite u ovakvom formatu, ljude čije će vas priče nasmejati, rasplakati, ostaviti bez daha i zasigurno motivisati. BOGAT FILMSKI I SERIJSKI PROGRAM U novoj, jesenjoj šemi Kurir televizija nastavlja da neguje raznovrsnost u ponudi, od porodičnih drama, preko ljubavnih zapleta i zakulisnih krimi-radnji, do srećnih i pozitivnih poruka. Kako najavljuje direktor spoljnih produkcija Kurir televizije Ivan Kleut, nakon poslednje epizode serije "Prsten sudbine", koja je privukla ogromnu pažnju publike, gledaoce Kurir televizije od 20. septembra očekuje nova serija "Jača od sudbine", od koje se očekuje da bude još gledanija. Pored bogatog serijskog programa, Kurir televizija će nastaviti da obezbeđuje sjajna filmska ostvarenja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs