NATALIJA JE PREKO KONOBARSKE TACNE UPOZNALA NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU: Udala se nabrzaka, sad se kaje natenane

Njena porodica je bila oduševljena njenim brakom, ali se ispostavilo da su svoju ćerku poslali u pakao, a ne u raj

Vesti
Autor:
NATALIJA JE PREKO KONOBARSKE TACNE UPOZNALA NAJBOGATIJEG ČOVEKA NA SVETU: Udala se nabrzaka, sad se kaje natenane
Arapkinja, Foto: Min Mohd / Alamy / Alamy / Profimedia

Natalija Alijeva je bila skromna i lepa devojka iz Belorusije kada je upoznala arapskog princa. Posle samo sedam dana poznanstva, odlučio je da je oženi, i iako je mnogima na prvi pogled njena priča delovala kao o 'Pepeljugi', u stvari prava istina je bila daleko od idilične bajke.

Cela priča je počela 2007. godine kada je Natalija radila kao konobarica u hotelu u Minsku. Tog dana u Belorusiji je održano takmičenje u streljaštvu, a došao je da gleda šeik Said bin Maktum al Maktum, koji je jedan od najbogatijih ljudi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Šeik je odmah primetio lepu Nataliju, zanosnu brinetu velikih očiju, i odlučio da je učini svojom ženom. Ljubav je odmah planula, a Nataliji se u početku učinilo da živi svoj san. Međutim, ubrzo je postalo jasno da je njen životni slučaj primer izreke „pazi šta želiš, da se ne ostvari“.

Nedelju dana nakon što su se upoznali, šeik se oženio Natalijom, a pre venčanja je zatražio dozvolu njenog oca da se oženi njome. Porodica je bila oduševljena predlogom, ali se ispostavilo da su svoju ćerku poslali u pakao, a ne u raj. Par je otišao da živi u Dubaiju, a Natalija je počela da živi u vili sa preko 1.000 soba i skoro 300 kupatila, a dobila je i ormare pune dizajnerske odeće i privatnih vozača.

Međutim, kada se udala za šeika Nataliju, nije znala jednu bitnu stvar – bila mu je druga žena. Šeik je ovu informaciju krio od nje, a ona je bila užasnuta činjenicom da će morati da deli muža sa drugom ženom.

Međutim, nije imala izbora i morala je da se prilagodi situaciji ako je želela da svoj život bude okupan luksuzom. Tako je rodila sina i promenila ime u Aiša al Maktum. Vremenom se njen odnos sa suprugom sve više pogoršavao i urušavao, a poseban problem u vezi bile su njihove kulturološke razlike. Naime, Natalija nije mogla da se pomiri sa činjenicom da u zemlji u koju je došla žene nemaju pravo glasa i da su građani drugog reda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs