UDALA SE ZA BOGATOG ŠEIKA I RODILA MU SINA JEDINCA, NE SLUTEĆI ŠTA ĆE DA JE SNAĐE: Gledao me kao BOGINJU, a onda...

Nivin El Gamal udala se za bogatog šeika, pa doživela neviđeni pakao kojem se nije nadala.

Zanimljivosti
15:12h Autor:
UDALA SE ZA BOGATOG ŠEIKA I RODILA MU SINA JEDINCA, NE SLUTEĆI ŠTA ĆE DA JE SNAĐE: Gledao me kao BOGINJU, a onda...
Udala se za šeika pa doživela pakao, Foto: Printscreen Instagram/ duchess_nivin_elgamal_official

Konobarica Natalija nije jedina koja je bogatog šeika srela u restoranu, a potom se uadala za njega. Sličnu sudbinu doživela je Nivin El Gamal, kojoj se jedne aprilske noći desila neverovatna romansa.

Naime, godine 2003. u jednom japanskom restoranu u Dubaiju desilo joj se nešto o čemu mnoge devojke maštaju. U polupraznom restoranu, do njenog stola sedeo je o jedan od najbogatijih ljudi na svetu - šeik Ahmed bin Said Al Maktum - sa prijateljem. "Dobrodošli u Dubai", rekao je šeik Nivin i njenoj prijateljici, i tako je sve počelo.

Nakon kratkog i neobaveznog razgovora, šeik je uzeo brojeve ove dve dame, ne predstavivši se. Sledeći dan su izašli na večeru i tada je prilično teatralno otkrio svoj identitet.

"Doneo je časopis i stavio ga ispred nas. Bio je na naslovnici. Bile smo šokirane. Izgledao je premlad da bi bio šeik", priča Nivin. Taj gest bi možda neke žene upozorio na to da imaju posla s iskusnim ženskarošem, ali ovu Egipćanku je čitava atmosfera opila - bila je sretnćnija nego ikada, piše Net.hr.

Međutim, posle nekoliko godina, romansa Nivina i šeika Ahmeda pretvorila se u noćnu moru koja je imala epilog na sudu. Naime, dok je Nivin tvrdio da je ona udata za Al Maktuma i da je venčanje bilo u njegovom londonskom stanu, njegovi advokati su negirali da se to ikada dogodilo. Sudskom presudom je potvrđeno postojanje islamske ceremonije, ali je odbijen legitimitet braka prema engleskom zakonu.

Nivin je za britanski 'Standard' ispričala detalje svoje veze sa šeikom, sa kojim ima sina Saida.

Njihova burna romansa počela je nekoliko nedelja nakon što su se upoznali u Dubaiju, kada je Ahmed posetio London da vidi Nivin. Znala je da je i on u gradu poslovno, kao predsednik avio-kompanije Emirates i kao član jedne od najbogatijih i najmoćnijih dinastija u Emiratima. Njegov otac, brat i nećak vladali su Dubaijem kao emiri, a za to vreme je stekao zapanjujuće bogatstvo za koje se veruje da prelazi 20 milijardi funti.

'Da je tražio da skočim u reku, skočila bih'

"Uglavnom smo boravili u njegovom stanu. Nikada me niko nije toliko privlačio. Da je tražio da se bacim u reku, uradila bih to", rekla je ova žena. Par je ubrzo počeo da ima intimne odnose, a to je bio i trenutak kada je Nivin izgubila nevinost. Zbog seksa se osećala loše jer je odgajana u islamskom duhu i naučena da par može da ima veze samo u braku.

"Bila je to veoma dobra veza i osećala sam da ću se udati za njega. Čak sam kupila i venčanicu", rekla je ona. U međuvremenu je uživala u životu ljubavnice milijardera - putovala je po svetu i dobijala skupe poklone. "Satovi, nakit, torbe, dobila sam i torbu od krokodilske kože Luis Vuitton koju nema niko drugi na svetu", dodala je ona.

Nivin je i bez njega bila veoma imućna, potiče iz jedne od najbogatijih egipatskih porodica, a odrasla je u palati u Mansuri, drevnom gradu koji se nalazi oko 120 kilometara od Kaira. Njena porodica je bila veoma konzervativna. "Dok sam studirala, nisam smela ni da idem u supermarket. Otac nije podržao moj plan da budem dizajner enterijera jer je to podrazumevalo česte kontakte sa muškarcima, i to nižeg statusa od mene", ona opozvana.

Ipak, sa 24 godine, Nivin se preselila u englesku prestonicu, gde je studirala dizajn enterijera na američkom univerzitetu sa sinovima i kćerima plemića, gradeći aristokratsku mrežu poznanika i prijatelja. Iznajmila je stan u Noting Hilu i uživala u kulturnom životu Londona. Otputovala je u Dubai na konsultacije o građevinskom projektu i tada je upoznala šeika.

Nevolja u raju posle dve godine

Posle skoro dve godine zabavljanja, stvari su krenule nizbrdo: "Krajem 2004. večerala sam sa jednom od njegovih rođaka, a ona je tvrdila da on tajno ima ženu Libanku i da ima ćerku sa njom. On je to negirao i godinama tvrdio da to nije istina".

Sledeće godine je pronašla dokaze o Ahmedovom neverstvu: "Kada sam došla sa posla, na jastuku sam pronašla trag ružičastog karmina." Nivin ga je tada napustila, ali su se 2006. godine, posle meseci ubeđivanja, pomirili – presudno je bilo to što ju je Al Maktum konačno zaprosio. U januaru 2007. venčali su se na tajnoj islamskoj ceremoniji sa dva svedoka - muškarcima Tarekom i Hakimom, koji su tada radili za šeika.

Ona je nastavila da živi u Londonu i prima 17.500 evra mesečno od muža, ali ga je viđala svaka dva meseca. Tvrdi da joj je i dalje bio potpuno posvećen i da joj je to bila najsrećnija godina u životu. Posle nekoliko meseci ostala je trudna, rekla je Ahmedu i insistirala da se moraju javno venčati, na šta je on pristao, barem naizgled. Odletela je u Dubai da se dogovori za brak.

"Kada sam stigla tamo, njegovi rođaci i zaposleni počeli su da mi govore: 'On izlazi sa ovom devojkom, oženiće se sestrom kralja Maroka.' Pitala sam ga o tome i mi smo se jako posvađali", kaže Nivin.

Maktum je negirao te tvrdnje, ali su sukobi nastavljeni sve dok se Nivin nije vratio u London. Na kraju, to je bio poslednji put da je videla šeika.

"Kada sam svojoj porodici rekla za trudnoću, bili su šokirani. Pre toga nisu ni znali da sam ikada imala seks", rekla je Nivin.

'Ne želim ni tebe, ni tu bebu'

Al Maktum se nikada nije vratio svojoj ženi. Kada ga je obavestila da se porodila, da ima sina i da mu je dala ime Said, po ocu, nije dobila odgovor. U junu ju je nazvao prijatelj i rekao joj da pusti arapsku televiziju. Ono što je videla na ekranu ju je šokiralo – muškarac za koga se udala pre nepune dve godine ženio se jednog od njenih rođaka.

Mesec dana kasnije, nakon što je stalno zvala čoveka koga je zvala svog muža, konačno je dobila odgovor. "Pozvao me je 14. jula i rekao: 'Šta hoćeš? Sada znaš da sam oženjen. Ne želim tebe i ne želim ovu bebu.' Kada sam ga zamolila za razvod, rekao je: 'Mi smo već razvedeni'", rekla je ona.

Nivin je posle ovog razgovora doživela nervni slom, isključila je telefon i zaključala se u stan. Policija ju je zatekla kako sedi na krevetu i plače, a prijatelji su strahovali da se ubila. "Bio je to najgori trenutak u mom životu. U našoj kulturi ne postoji samohrana majka. On je negirao vezu sa mnom i negirao da je beba njegova. Bilo je strašno. Bilo me je sramota da kažem sve ovo."

Provela je neko vreme u Dubaiju pokušavajući da stupi u kontakt sa Al Maktumom, ali se ubrzo vratila u London. Ostala je bez novca i podnela je tužbe sudu da im prizna brak i da joj da alimentaciju za sina. Na suđenju, njegovi advokati su tvrdili da je Nivin bio 'kurtizana', a ne supruga, uz tvrdnje da se par sastajao samo povremeno da bi imao seks.

Sudski spor je trajao godinama, ali je nakon brojnih saslušanja i provere očinstva šeik Ahmed morao da prepozna svog sina Saida, da mu da prezime i mesečnu alimentaciju.

(Stil/ Net.hr)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs