MARIJA JE POPILA KAFU SA LJUBAVNICOM SVOG MUŽA: "Htela sam kosu da joj počupam, pa sam shvatila da je ta žena ŽRTVA"

Kada je Marija shvatila da je i ljubavnica, kao i ona, nasamarena, konačno je bila spremna za životnu promenu

Vesti
12:15h Autor:
MARIJA JE POPILA KAFU SA LJUBAVNICOM SVOG MUŽA: "Htela sam kosu da joj počupam, pa sam shvatila da je ta žena ŽRTVA"
Ljubavnica, Foto: Shutterstock

Gospođa koja je identifikovana na forumu "Mumsnet" kao Marija, podelila je neverovatnu životnu ispovest.

Taj razgovor je označio prekretnicu u njenom životu. Počela je da gleda tu ženu drugim očima. Nisu se više doživljavale kao suparnice. Postale su dve žrtve prevare, prenosi Naj žena.

Marija je ubrzo shvatila da ljubavnica ni za šta nije kriva.

Ljubavnica
foto: Ilustracija / Shutterstock

"Onaj prvi susret sam rekonstruisala toliko puta u svom umu – zamislila sam svađe, suze, udarce... Međutim, u stvarnosti se sve odvilo drugačije. Naše susretanje je bilo mirno, bez drame. Taj razgovor je promenio moj pogled na stvari", kako je navela osoba koja se identifikovala kao Marija na forumu "mumsnet".

Ovo je njena lična priča

"Bila sam udata za muškarca koji je uživao u flertu, ali ja sam čvrsto verovala da nikada neće preći granicu. Možda sam sebe obmanjivala, možda sam gajila nadu. No, jednog dana granica je pređena, a način je bio kao iz jeftinog ljubavnog romana – umesto da je njoj, poslao mi je provokativnu poruku s njenim imenom. Katarina.

Kada se vratio kući, suočila sam ga. Prvobitno je sve negirao, ali je na kraju priznao. Ispričao je kako mu je žao i da je pogrešio. Verjela sam mu. Međutim, kasnije sam saznala da je zloupotrebio tu veru. Nastavio je da se viđa s njom, postao je oprezniji. Odlučila sam da pre donošenja konačne odluke pronađem tu ženu i razgovaram s njom. Brzo sam je pronašla – bila je jedina Katarina koja ga je pratila na Instagramu. Poslala sam joj poruku, predložila da se vidimo na kafi, a ona je pristala. To nisam očekivala.

Ljubavnica
foto: Ilustracija / Shutterstock

Svoj prvi susret sam zamišljala na mnogo načina – svađe, suze, čak i fizički obračun... No, u stvarnosti smo se srdačno pozdravile i selile za sto. Bez drame. I razgovarale smo. Taj razgovor je preoblikovao moj pogled na svet. Počela sam drugačije da razmišljam o toj ženi. Nismo bile protivnice, već dve osobe koje su pretrpele istu bol.

Katarina mi je podelila da joj je moj suprug govorio kako je naš brak već odavno mrtav, da smo i dalje zajedno samo formalno dok se ne završi sva papirologija oko razvoda. Samo zbog sina je još uvek s nama, jer dete ne zna za razvod i on to od nje krije. To je bio razlog što je Katarina pristala da bude s njim. On joj je dao do znanja da je praktično razveden. O meni je pričao kao o kontrolišućoj osobi sklonoj izazivanju scena, preterano ljubomornoj, osobi koja truje sina protiv njega. Opisivao me je kao hladno, besno čudovište.

Preljuba, Žena, Par, Ljubavnica
foto: Shutterstock

To je bila verzija našeg braka koju je on prikazao svojoj ljubavnici.

Ja sam njoj ispričala svoju istinu. Rekla sam joj da mi je tvrdio da je nikada nije voleo, da je nije ozbiljno shvatao, da je njihova veza bila slučajna, da se duboko kaje...

Kada je te večeri upoznala mene i shvatila da nisam onakva kakvom me je on opisivao, Katarina je jednostavno oslabila. Obe smo osetile isti bol zbog zaljubljivanja u istog prevaranta i lažova. Ono što je najgore, obe smo mu slepo verovale, svakoj njegovoj reči.

Pitate se kako se završilo?

Razvela sam se, Katarina ga je napustila. Shvatila sam da s takvom osobom nešto ozbiljno nije u redu. Ta osoba nije sposobna da pruži sreću, ali je zato veoma vešta u lomljenju srca. Takođe, želim da poručim svim prevarenim suprugama: Ljubavnice nisu krive, kriv je vaš suprug.

Naj žena

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs