in corpore sano

KONSTRAKTA JE POBEDENICA BEOVIZIJE: Predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Torinu!

Posle napetog glasanja žirija i publike na Pesmi za Evroviziju trijumfovala je pevačica Konstrakta i sa svojom pesmom "In corpore sano" predstavljaće Srbiju u maju u Torinu.

Vesti
Autor:
KONSTRAKTA JE POBEDENICA BEOVIZIJE: Predstavljaće Srbiju na Pesmi Evrovizije u Torinu!
Foto: PritnscreenJutjub/RTS Pesma Evrovizije - Zvanični kanal

Ana Đurić, poznatija kao Konstrakta, pobedila je sa originalnom numerom In corpore sano u napetoj konkurenciji 18 finalista, koji su izborili plasman kroz dva polufinala u četvrtak i petak.

„U mojoj glavi je agonija. Moram da složim utiske sa samom sobom i da svarim sve što se desilo“, iskreno je rekla Konstrakta za portal RTS-a, ali i otkrila koja je tajna pobede u „Pesmi za Evroviziju“.

Prvo polufinale

Dok su se čekali glasovi publike u revijalnom delu uz pratnju RTS-ovog orkestra nastupili su naši poznati pevači Knez, Tijana Bogićević, Jelena Tomašević, Sergej Ćetković, Lena Kovačević, Boris Režak, Kiki Lesendrić, Srđan Marjanović, Alen Ademović.

U duhu domaćina narednog „Evrosonga“ oni su izveli popularne italijanske pesme i hitove Felicità, Mamma Maria, Gloria, Se bastasse una canzone, Donna con te, Senza giacca e cravatta, Laura non c'è...

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Beovizija