Zahvalnost jednom čoveku

Dirljivo pismo jednog dečaka: Nikada nisam upoznao svog tatu, ali to je u redu! (FOTO)

Pismo je prikupilo gotovo 500.000 lajkova i podeljeno je više od 142.000 puta
Vaše dete & vi
02:44h Autor:
Dirljivo pismo jednog dečaka: Nikada nisam upoznao svog tatu, ali to je u redu! (FOTO)
Foto: Thinkstock

Markus, učenik petog razreda, poželeo je da se svom učitelju, gospodinu Džermejnu zahvali na svemu što je učinio za njega, pa mu je napisao dirljivo pismo. Nakon što je učitelj pismo objavio na Tviteru, vrlo brzo se proširilo ovom društvenom mrežom i postalo viralno.

U pismu koje je prikupilo gotovo 500.000 lajkova i podeljeno je više od 142.000 puta, dečak Markus je napisao:

"Gospodine J, hvala ti što si divan učitelj i što si neverovatan! Ova školska godina bila je toliko zabavna i uživao sam u njoj zbog tebe. Želeo bih da je više učitelja poput tebe. Nikada te neću zaboraviti. Doživljavam te kao svog tatu. Nikada nisam upoznao svog pravog tatu, ali to je u redu jer se ti odnosiš prema meni kao da sam ti sin. Toliko me usrećuješ. Uvek me nahraniš kada sam gladan i zagrliš kada sam tužan. Nikada te neću zaboraviti gospodine J. Volim te i nikada te neću zaboraviti!"

Lekcija i nauk za sve: Sin i stari otac u restoranu ostavili goste bez teksta!

I sam gospodin Džermejn u postu kojeg je napisao uz pismo priznao je da je jedva zadržao suze, a zaplakali su i mnogi koji su pročitali pismo na Tviteru.

"Ovo je previše, ne mogu zaustaviti suze. Budi blagosloven što imaš takav uticaj na dete. Mnogo ljudi treba da vid ovo kao primer", samo su neki od komentara na ovaj post.

Ali Markusovo pismo nije prvo koje je voljeni učitelj dobio od svojih učenika. Nakon što je gospodin Džermejn imao saobraćajnu nesreću, njegova učenica Nina napisala mu je:

"Dragi gospodine Džermejne, nadam se da se osećaš bolje. Tvojoj porodici je sigurno grozno. Moja porodica je bila jako uznemirena kada je moja teta imala saobraćajnu nesreću. Nadam se da ću te opet videti. Ako te ne vidim, reći ću to sada odmah. Zbogom i molim te nemoj me ostaviti. Uvek ću se sećati učitelja koji je bio veran prijatelj, dobar i koji je bio zaista poseban. To si ti, gospodine Džermejne i niko ti to ne može uzeti. Uvek ćeš biti u mojim molitvama. Volim te zauvek, Nina."

Priča učiteljice Nade: Nosila je staru ogrlicu i istrošeni parfem, suze lila zbog Marka!

Nakon brojnih pohvala i hiljada novih sledbenika na Tviteru, učitelj je u novom postu poručio da sve što radi radi iz ljubavi i da ništa ne traži zauzvrat.

"Uvek se trudim da utičem na svako dete. Ne želim da budem samo učitelj. Želim da budem uzor i neko na koga se ugledaju. Jednostavno volim da pomažem deci i da ih usrećim. Ne mogu da utičem na svako dete, ali ako mogu da utičem i na njih nekoliko, znam da radim nešto ispravno iz ljubavi", kaže Džermejn kojem je ovo prva godina da radi kao učitelj, a već je napravio toliko puno da će ga njegovi učenici zauvek pamtiti.

Malenog dečaka policajci ispratili u vrtić: Razlog će vam slomiti srce! (FOTO, VIDEO)

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs