Zalediće vam krv u žilama

Dadilje otkrile jezive stvari koje su im deca govorila: Gospodar želi da te vidi u paklu!

Za samo 24 sata ova tema je skupila više od 4.000 komentara i odgovora u kojima dadilje iznose događaje s decom koji su ih šokirali
Vaše dete & vi
14:18h Autor:
Dadilje otkrile jezive stvari koje su im deca govorila: Gospodar želi da te vidi u paklu!
Foto: Shutterstock

Poznata je stvar da će deca u svojoj naivnosti i nevinosti vrlo često izgovoriti zabavne stvari koje ni sami ne razumeju ili neke istine koje odrasli ne žele da priznaju. Međutim, njihove izjave nekada mogu da budu prilično jezive, a to dokazuju i ispovesti na Reddit-u.

Tamo se pokrenula tema šta su sve dadilje doživele od dece koju su čuvale, a muškarci i žene su potom ispričali kakve su stvari deca znala da im govore dok im nije bilo roditelja. Za samo 24 sata tema je skupila više od 4.000 komentara i odgovora u kojima zaposleni kao dadilje iznose događaje s decom koji su ih šokirali.

Dadilje otkrile kako izgleda život bogataša: Imaju decu samo zato što se to očekuje od njih!

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Jedna korisnica se prisetila dve sestre koje je čuvala i koje su bili pristojne i drage devojčice, ali morala im je pre spavanja obećavati da ih "beli muškarac" neće posmatrati dok spavaju. Dadilja je pitala oca da li zna o čemu one pričaju, ali on ih baš nije utešio rekavši da ne mora da brine i da samo pričaju o duhu koji živi s njima u kući.

Jedan muškarac se susreo s prilično uznemirujućim ponašanjem šestogodišnjeg dečaka kojeg je čuvao, a koji se u prisustvu roditelja ponašao savršeno. Međutim, kad nisu bili u blizini dečak mu se uneo u facu i ljutitim glasom rekao da će mu počupati sve trepavice, jednu po jednu, ako mu ne dozvoli da gleda film na televiziji.

Dadilja koja je provela duži niz godina s jednom devojčicom, ispričala je situaciju od koje joj se sledila krv u žilama. Naime, devojčica nije htela sama na sprat uz stepenice jer se previše bojala, a dadilji je rekla da se boji da će u sobi biti muškarac. Ona joj je pokušala da objasni da sigurno nema nikoga, a muškarac kojeg ponekad vidi je verovatno njen otac koji povremeno proveri da li je pokrivena, je li sve u redu… Međutim, dete se nije složilo: "Rekla je da nisam u pravu jer je taj muškarac visok i mršav, a njen tata je nizak i debeo."

Majka šokirana: Dadilja podlo iskoristila njeno dete pa video postavila na internet! (VIDEO)

Foto: Thinkstock
Foto: Thinkstock

Još jedna devojčica se žalila da vidi ljude kojih nema, pa je rekla da su neki stranci ispod trema, uključujući i njenog brata kojeg nikad nije upoznala jer je bio mrtvorođen. Ista devojčica je svojoj dadilji jednom prilikom rekla da "gospodar želi da je vidi u paklu" pre nego što se okrenula i pobegla.

Ako gledate horor filmove, lako je moguće da će se dogoditi neka situacija koja će vas prepasti. Upravo je to doživela dadilja koja je na prizemlju gledala horor kad se dete spustilo sa sprata, pogledalo je pravo u oči i reklo: "Želiš li da umreš?" Dete su oterali nazad u krevet, a dadilja je s prijateljem nastavila da gleda film. Nakon bukvalno pola minuta dečak u filmu, koji je bio otprilike istog uzrasta kao dete koje je čuvala, izgovorio je apsolutno iste reči majci na filmu.

Jedna dadilja se prisetila kako je devojčica, koju je čuvala, uperila prst u nju i rekla: "Umrećeš 27. maja." Nije rekla koje godine.

Duško Radović mudro savetovao: Evo kako treba vaspitati decu!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Zapravo su mnoge dadilje imale iskustva s decom koja vide duhove ili izmišljene prijatelje. Jednog dečaka su našli kako ćutke i netremice gleda u zid, a kad su mu rekli da legne, on im je rekao: "Nemoj razgovarati s njim dok se igra."

Jedna devojčica se požalila da mora da ide kući iako je već bila kod kuće. Kad ju je dadilja pitala šta je time htela da kaže, samo je pokazala prstom prema plafonu.

<\/div>
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs