Neverovatno telo

Pokazala trudnički stomak i naišla na osudu: U 8. mesecu izgleda neverovatno! (FOTO)

Sia u 8. mesecu trudnoće vežba pet puta nedeljno po sat vremena, najčešće kada njen sin Grejson spava
Trudnoća
09:38h Autor:
Pokazala trudnički stomak i naišla na osudu: U 8. mesecu izgleda neverovatno! (FOTO)
Foto: Instagram / Diaryofafitmommyofficial

Sia Kuper zamenila je posao medicinske sestre karijerom fitnes intruktorke. Majka 3-godišnjeg sinčića uskoro će da rodi svoje drugo dete, a zdrave ishrane i vežbanja ne odriče se ni u trudnoći. Putem Instagram profila svakodnevno inspiriše više od 100 hiljada fanova, većinom žena, koje zahvaljujući njenim uputstvima i snimcima paze na svoje zdravlje i vraćaju telo u formu.

Otišla na abortus, ali ovo nije mogla da očekuje: Nezapamćeno medicinsko čudo! (FOTO)

"Morate da nađete vremena i da se ne osećate loše zato što radite nešto za sebe. Jedan od izgovora koje redovno čujem kod žena je da nemaju vremena. Želim da inspirišem druge mame da postanu kreativne i pronađu način da ubace vežbanje u svoju rutinu", ispričala je Sia u intervjuu za Us Weekly.

Ona vežba pet puta nedeljno po sat vremena, najčešće kada njen sin Grejson spava. Često pokazuje jednostavne vežbe koje mame mogu da izvode dok sređuju svakodnevne obaveze. Tako je nedavno demonstrirala kako može da se vežba dok kupate svoje mališane.

Postavila je ove slike iz porodilišta i razbesnela ceo svet: Potpuno neprimereno! (FOTO)

"Trudna sam 8 meseci i često me pitaju kako pronalazim inspiraciju da se svako jutro probudim i vežbam. Iskreno, borim se s tim svaki dan. Sve započinje tako što se iskobeljam iz kreveta i bole me leđa. Pokušavam da skupim energiju i ne navalim na sladoled.

Teško je. Međutim, svako jutro kada se ustanem kažem sebi da moram da vežbam zbog zdravlja svog nerođenog deteta, kako bih dala primer svom sinu, kako bih bila ponosna na sebe. Zdrava i srećna porodica započinje sa zdravom i srećnom mamom", rekla je Sia.

Nadala se trećem detetu: Umesto jednom bebom, blagoslovena medicinskim čudom! (FOTO)

Uz redovnu fizičku aktivnost važna joj je i zdrava ishrana, ali priznaje da nikada ne broji kalorije nego umesto toga sluša svoje telo i jede kada oseti potrebu. Za doručak voli da napravi zobenu kašu s bananama ili kajganu sa slaninom, a za ručak najviše voli da jede pileći file s povrćem ili losos.

Očekivala je blizance: Sudbina je htela drugačije! (FOTO, VIDEO)

Na anonimne ljude koji je svakodnevno kritikuju zbog vežbanja više se ne obazire.

"Pre je to znalo da me pogodi, ali vremenom sam shvatila da mogu da slušam negativnosti ljudi koji ne znaju ništa o mojoj trudnoći i mom telu ili ih jednostavno mogu da ih ignorišem i da nastavim da radim ono što mi odgovara", zaključila je fit mama.

Niko nije hteo da ustane trudnici u prevozu: Ovako je odreagovala! (VIDEO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs