Brzo i veoma ukusno

Osvežavajući jogurt sos spreman za tili čas: Najlepša užina za celu porodicu! (RECEPT)

Kombinacija ukusa će vas kupiti na prvi zalogaj

Recepti
Autor:
Osvežavajući jogurt sos spreman za tili čas: Najlepša užina za celu porodicu! (RECEPT)
Foto: Promo

Koliko god se trudili da se zdravo hranimo, nema šanse da se u potpunosti odreknemo grickalica.

Kad gledamo film, čitamo knjigu ili jednostavno uživamo u lenjom, kišnom popodnevu, telo nam samo traži nešto lepo, hrskavo, ukusno.

Ali, u tim trenucima ne treba da se osamite i pojedete prvo što vam dođe pod ruku. Pretvorite taj momenat u savršenu porodičnu zabavu i uživanje!

Ide zima i sve više vremena ćemo želeti da provedemo u toplom domu, a jedan od najlepših načina da to uradite jeste da pripremite listu zanimljivih filmova ili nabavite novu društvenu igru, okupite porodicu i uživate uz najlepše grickalice!

Mi vam preporučujemo osvežavajući jogurt sos - pravu slanu poslasticu, koja može da bude i blaga i pikantna, u zavisnosti od ukusa.

Sastojci: 500 ml jogurta, 2 kašika maslinovog ulja, 2 kašičice mlevenog kima, 2 kašičice čilija, 2 iseckana čena belog luka, malo soli.

Priprema: Sve sastojke pomešajte u činiji. Ako volite ljuto, stavite slobodno još jednu kašičicu čilija, ako ne, možete i potpuno da ga izbacite.

Poslužite sos uz Plazma Slanu, umačite keks u sos i uživajte - najlepši slani keks u kombinaciji sa osvežavajućim ukusom jogurta u gustom sosu, zaista je nešto posebno!

foto: Promo
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs