Retro fazon

Ovaj model farmerica će izdominirati u 2016! Da li vam se sviđa? (FOTO)

Ema Roberts je ulicama Los Anđelesa prošetala u prilično ležernom i šik izdanju koje je, verovali ili ne, najavilo naredni modni trend
Moda
19:32h Autor:
Ovaj model farmerica će izdominirati u 2016! Da li vam se sviđa? (FOTO)
Foto: Profimedia

Ema Roberts i u svakodnevnom izdanju privlači pažnju! Ovoga puta akcenat je bio na farmericama. Upravo tada smo shvatili (i predvideli) da će upravo ovaj komad obeležiti prolećne dane, piše Elle.rs.

Ema je opuštenu šetnju ulicama Los Anđelesa iskoristila za poslednje praznične pripreme i kupovinu poklona, kada je prošetala u prilično ležernom i šik izdanju koje je, verovali ili ne, najavilo naredni trend.

Reč je o denimu koji nam dolazi u nešto drugačijem obliku. Izbeljeni džins koji ovlaš prati liniju tela seže do sredine lista, i nastavlja da se širi u blagi trapez.

Još nešto? Nogavice koje sežu do sredine lista su grubo iskrojene i nejednako odsečene, dok je konac ostavljen da visi. Ovo je tako retro!

Fantastične zvonarice koje je ponela Ema imaju visok struk i vizuelno izdužuju figuru, zbog čega će ga obožavati gotovo sve dame. Prema prvim predviđanjima, ali i komentarima modnih blogerki i gurua, upravo ovaj savršeni par farmerki će izdominirati u 2016. godini.

Ono što je zanimljivo, ovaj model je već rasprodat na jednom online sajtu za prodaju garderobe tako da uskoro očekujemo još veću navalu.

Modni urednici otkrivaju: 4 cake da uvek izgledate tip top!

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs