Peta sreća

Severina se udaje: Zaprosila 15 godina mlađeg Igora!

Pevačici je ovo peta veridba i zbog toga je zlobno zovu kraljicom prstenova
Šuška se
21:06h Autor:
Severina se udaje: Zaprosila 15 godina mlađeg Igora!
Foto: Instagram Printscreen / Severina

Hrvatska pevačica Severina Vučković i Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića, poznatijeg kao Keba, planiraju svadbu u oktobru, a zvanice će već krajem ovog meseca početi da dobijaju pozivnice.

Kako prenosi "Večernji list" o jesenjem venčanju zaljubljenog para mediji u regionu već dugo bruje, a akteri te navode ne demantuju. Zanimljivo je da je Seve zaprosila Igora.

Severina se do sada verila čak pet puta i zaradila tako pomalo zloban, a pomalo duhovit nadimak "kraljica prstenova". Sada je, čini se, našla onog pravog, što je potvrdila i u intervjuu za jedan magazin u kojem je izjavila:

"Igor je moja ljubav za ceo život."

Severina objavila najromantičniju fotografiju: Srećna i zaljubljena u Igorovom zagrljaju! (FOTO)

Isto o njoj misli i Igor koji je nedavno izjavio: "Ako postoji savršena žena, Severina joj je najbliža. Najlepša je stvar bezuslovno voleti i biti voljen".

Podsećamo, Severina je 15 godina starija od Igora, ali to uopšte ne predstavlja problem. Njihova ljubav je počela u februaru ove godine. Upoznali su se na Severininom koncertu u Beogradu, na koji je Igora doveo Severinin dugogodišnji prijatelj Edvin Softić koji je ujedno dobar prijatelj porodice Kojić.

"Sada mi se čini da ova ljubav traje ceo život ", rekla je Seve posle samo dva meseca zabavljanja i tako otkrila da je zaljubljena do ušiju.

Ona je Igora odmah upoznala s užim krugom prijatelja, ali i sa sinom Aleksandrom s kojim je Igor, sudeći po fotografijama s društvenih mreža, odmah pronašao zajednički jezik.

Severina uputila poruku bivšem mužu: Evo kako je odbrusila Milanu Popoviću!

Jedno drugo obasipaju komplimentima na društvenim mrežama, prijatelji ih opisuju kao stvorenima jedno za drugo usprkos često spominjanoj razlici u godinama koja se kod njih, kažu, ne oseti, a njihovu sreću su za Story.rs komentarisali i Igorovi roditelji Olja i Dragan Kojić.

"Njihova veza je senzacija i ljudi na to gledaju s čuđenjem, a sve se dogodilo kao grom iz vedra neba. Ni u jednoj milisekundi nismo razmišljali da li bi trebalo da budemo protiv te veze. Uverili smo se u njihovu iskrenu ljubav i u to da je Severina divna majka, žena koja iskreno voli i koju Igor jednako tako voli", kazao je Igorov tata Keba, a mama Olja je dodala:

"Spojila ih je dobrota. Kad ih vidim tako zaljubljene, vrate me u našu mladost. Setim se Dragana i mene, one scene dok najsrećniji zajedno pakujemo stvari u isti kofer. Prava ljubav vidi se iz aviona."

Tajna Severinine fenomenalne linije: Šta jede i kako vežba! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs