Ugledajte se na nju

Tajna Severinine fenomenalne linije: Šta jede i kako vežba! (FOTO)

Pevačica je visoka 170 santimetara, a ima 55 kilograma - toliko je imala u dvadesetim godinama i danas je zadržala istu kilažu
Fitnes & Nutricija
17:36h Autor:
Tajna Severinine fenomenalne linije: Šta jede i kako vežba! (FOTO)
Foto: Instagram / Severina

Hirurzi kažu da pevačica Severina Vučković nije stavila implantate, a njena zaobljena zadnjica na slikama je minimalno obrađena fotošopom. Osim toga, Severini se vidi svaki mišić na nozi.

Ova 43-godišnja pevačice vežba šest puta nedeljno, jede tri obroka i šeta barem pola sata svakog dana.

Za doručak pojede tri jaja, za ručak filet ribe, a za večeru voće. Pevačica je visoka 170 santimetara, a ima 55 kilograma - toliko je imala u dvadesetim godinama i danas je zadržala istu kilažu. Vučkovićeva nosi konfekcijski broj 36, a mere su joj 95-61-95.

Na početku karijere: Kako je Seve izgledala sa 18 godina! (VIDEO)

Ali bez treninga ništa. Severina vežba više od 20 godina, a u poslednjih pet redovno ide na jogu.

Severinin fitnes-trener kaže da pevačica za vitke noge i čvrstu guzu svakodnevno radi seriju čučnjeva, zatim iskorake i "marince". To su vežbe u kojima se smenjuje čučanj, sklek i skok i rezultati su brzo vidljivi. Ipak, najveća strast su joj slatkiši i dobro vino, pa se ponekad počasti sa dva kremšnita.

"Fotošop je tu ipak napravio svoje, ali moramo da priznamo da odlično izgleda. Vidi joj se svaki mišić na nozi. Ona čak nije dobar kandidat za implantate u guzi jer mnogo skače na koncertima. Guza joj je ekstremno izvežbana", kaže estetski hirurg Miroslav Kinčl.

Ceca otkrila kako održava vitku liniju: Ovo je moj jelovnik!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs