Neverovatno

Šokantno: Iza glamura i sjaja Viktorijinih anđela krije se mračna tajna!

Manekenke se moraju pridržavati rigoroznih pravila, ali su za to debelo plaćene
Šuška se
07:18h Autor:
Šokantno: Iza glamura i sjaja Viktorijinih anđela krije se mračna tajna!
Foto: Profimedia

Glamurozna revija modnog brenda za donji veš, Victoria's Secret-a, održaće se u utorak u Njujorku kada će publici biti predstavljen i grudnjak napravljen od zlata i šet i po hiljada dragulja. Iza celog tog blješatavog sjaja krije se i mračna tajna, tvrdi manekenka Džourdan Dan, koja je otkazala svoj nastup na ovogodišnjoj reviji jer je razočarana načinom na koji se tretiraju manekenke.

Adrijana Lima i Alesandra Ambrozio otvorile reviju: Sjajan šou Viktorijinih anđela (FOTO)

Ona tvrdi da se od devojaka traži da se izgladnjuju pre revije jer u Victoria's Secret-u od svojih modela zahtevaju da im struk ima opseg šezdeset centimentara, a telesna masnoća ne sme da pređe osamnaest posto.

"Proteinskim šejkovima i ispijajući litre vode u samo devet dana pre revije sam skinula pet kilograma, a dvanaest sati pre same revije nisam ništa ni jela ni pila," ispričala je Adriana Lima kako se pripremala za jednu od revija.

Devojke pre revije dobijaju jasna upustva nutricioniste i plan vežbanja kako bi postigle idealne proporcije. Ova modna kuća je stroga po tom pitanju, tvrdi Džourdan, koja je učestvovala u revijama poslednje tri godine. Kaže kako je pre to donekle i bilo opravdano jer su manekenke, pogotovo one svetski popularne, poput Lime, dobijale i milion evra po reviji, dok sada za taj posao dobiju po sto hiljada evra.

Bomba u svim stranim medijima: Evo šta su krili Marko Jarić i Adrijana Lima!

Foto: Beta
Foto: Beta

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs