Ljubav ih ponovo spojila

Bomba u svim stranim medijima: Evo šta su krili Marko Jarić i Adrijana Lima!

Prva stvar koja je bila pomalo neobična bila je činjenica da su se razišli još u maju prošle godine, ali zvaničan zahtev podnet je tek u januaru 2015. godine
Vip priča
11:50h
Bomba u svim stranim medijima: Evo šta su krili Marko Jarić i Adrijana Lima!
Foto: Profimedia

Razvedeni supružnici često nastoje da posle razlaza ostanu u dobrim, pa čak i prijateljskim odnosima, posebno kad imaju decu, čija su srca nežna, a emocije ranjive. Ipak, malo kome to zaista pođe za rukom.

Postbračni odnosi bivših partnera uglavnom se najpreciznije mogu opisati rečju korektni, što znači da nema značajnih konflikata i međusobnog omalovažavanja, neophodna je doza poštovanja, ali nekih dubljih i iskrenijih emocija ni izbliza nema. Našem nekadašnjem košarkaškom asu Marku Jariću (37) i njegovoj bivšoj supruzi, brazilskom supermodelu Adrijani Limi (34), desilo se nešto sasvim suprotno. U težnji da ostanu u dobrim odnosima zbog ćerki, njih dvoje su bezmalo počeli ponovo da se zaljubljuju jedno u drugo. Ili barem tako izgleda.

Kako danas izgleda Žade: Mistična lepotica kao da ne stari! (FOTO)

Prva stvar koja je bila pomalo neobična kad je reč o njihovom razvodu, bila je činjenica da su se razišli još u maju prošle godine, kad su to i saopštili javnosti, ali zvaničan zahtev za okončanje braka podnet je tek u januaru 2015, za razliku od većine poznatih parova koji saopštenje izdaju tek pošto je sudski sve okončano. A budući da je u današnje vreme digitalni život verodostojniji od realnog, Adrijana i Marko su kraj svoje ljubavi morali da overe i na društvenim mrežama, gde su prestali da prate jedno drugo.

Nakon razvoda ponašali su se uobičajeno: ona je našla dečka, MMA borca Big Džoa, a on devojku, srpsku manekenku Dušicu Savić. Ni jedno ni drugo nisu krili svoje nove romanse, a Lima je čak dosta podrobno izveštavala svoje sledbenike na društvenim mrežama o privatnom životu i naprosto ih zatrpavala brojnim romantičnim fotografijama. Marko se nije toliko eksponirao, ali nije se ni krio. Ipak, period ranjenih sujeta nije potrajao. Već u maju paparaci su ih uslikali sa ćerkama Valentinom (5) i Sijenom (3) na zajedničkom ručku u luksuznom restoranu, nakon čega su i javno potvrdili da se vrlo često viđaju. Zbog dece, naravno.

Iznenađenje: Švajnštajger otkrio šta ga muči, javnost u šoku! (FOTO)

Izgleda da se ovo saopštenje nije baš dopalo njihovim novim partnerima, jer su ubrzo oboje ostali singl. I to toliko da je Adrijana momentalno obrisala sve Džoove fotografije sa Instagram-a. Na istoj mreži bivši par je ponovo počeo da pokazuje međusobnu naklonost. Kad je manekenka objavila video kako vežba sa ćerkicama u teretani, iako je ne prati na mreži, Marko je odmah odgovorio fotografijom na kojoj je on umontiran među likove iz crtanog filma Snupi i Čarli Braun, kako svi zajedno sede u bioskopu i gledaju Adrijanin snimak. Taj gest otklonio je svaku dilemu o prioritetima u njegovom emocionalnom životu - deca su najvažnija.

Nije prošlo mnogo vremena i njih dvoje ponovo su se zapratili na društvenim mrežama. Ovo je bio upadljiv indikator ponovnog zbližavanja, pa nije čudno što su svetski mediji počeli da tkaju priču o ozbiljnoj mogućnosti njihovog potpunog pomirenja. Jagoda na šlagu bila je Markova izjava kako se sa bivšom suprugom i ćerkama nalazi svaki dan. Iako u njihovom bliskom okruženju tvrde kako Adrijana i on nameravaju da ostanu razvedeni, teško je ne postaviti pitanje - kako će njihovi eventualni budući partneri moći da podnesu njihovo svakodnevno viđanje?

Život Jelene bin Drai: Prva Srpkinja koja se udala za šeika! (FOTO)

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs