Svađa

Prve nevolje u braku: Zbog ovoga je Severina žestoko pobesnela na Igora!

Iako su tek par meseci u braku, nevolje u kući Severine i Igora su već počele, a uzrok tome je što je Kebin sin počeo sve više da meša prste u pevačicin život
Šuška se
20:38h
Prve nevolje u braku: Zbog ovoga je Severina žestoko pobesnela na Igora!
Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Iako Severina već godinama pored sebe ima čoveka od poverenja, prijatelja i menadžera Tomislava Petrovića, njen suprug na sve načine pokušava da preuzme tu poziciju, što je pevačicu razbesnelo.

"Inicajalna kapisla njihove svađe bio je problem sa platnom karticom, koja je na Severinino ime, a koju zajedno koriste. Incident se dogodio u Hrvatskoj kada je pevačica htela da kupi vredan poklon za prijateljicu i shvatila da na kartici nema onoliko novca koliko bi trebalo. Počela je da histeriše čim su izašli, a onda je rasprava poprimila drugi tok", rekao je izvor koji se zatekao na licu mesta.

Najveća želja Kebe i njegove žene Olje: To jedva čekamo! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Feb 8, 2016 at 10:37am PST

"Severina je tada verbalno napala Igora zbog toga što želi da se umeša u njenu karijeru. Vikala je da su joj ljudi iz benda rekli da je počeo da se meša u menadžerski posao i da želi da zauzme mesto njenog dugogodišnjeg saradnika Tomice. Poručila mu je da se malo više zaneo u svojoj nameri i da mu ona to neće dozvoliti", istakao je izvor blizak paru.

Kako se šuška, Igor je prvo imao ozbiljan problem upravo sa Severininim menadžerom, koji brine o njenoj karijeri i pojavljivanju u javnosti, kada je pokušao da ga ubedi da i on treba da prisustvuje sastanku sa vlasnikom hotela u Nemačkoj u kojem je Seve trebalo da peva.

Dragan Kojić Keba ponosan: Ovako me zove mali Aleksandar! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Feb 7, 2016 at 2:59am PST

"Igor je bio fudbalski menadžer i već dugo ništa ne radi, tako da bi mu zanimacija u vidu Severinine karijere dobro došla, ali on ne shvata da su to dve različite stvari. S druge strane, Petrović taj posao godinama radi savesno i zna sve Severinine tajne, način funkcionisanja i prohteve, kao i da bi se ona radije razvela nego njega otpustila iz tima. Ovo je prvi put od kada se zabavljaju Seve i Igor da je pobesnela, jer smatra da je dovoljno što Igor ide svuda s njom, ali mu neće dozvoliti da odlučuje o nastupima i finansijama", tvrdi izvor, koji je takođe čuo za razmirice supružnika jer se o tome uveliko šuška među pevačicinim saradnicima.

Severinin menadžer Tomislav Petrović rekao je da ove spekulacije nisu istinite.

"Nije istina da Igor želi da se bavi Severininom karijerom i da je zbog toga došlo do svađe", tvrdi Petrović.

Da li je menadžer u pravu, ili samo pokušava da sakrije nedaće ovog bračnog para, ostaje da vidimo.

Igor Kojić isprozivao oca Kebu: Prestani da me kopiraš! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 20, 2015 at 3:50am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs