Praznični period u slavnoj porodici

Dragan Kojić Keba ponosan: Ovako me zove mali Aleksandar! (FOTO)

Ja sam svekar za desetku, a i Severina je snajka za deset. Igor i ona se jako vole i to je prava ljubav. Mi se stalno šalimo, smejemo i prava smo srećna porodica, rekao je pevač
Šuška se
08:44h Autor:
Dragan Kojić Keba ponosan: Ovako me zove mali Aleksandar! (FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Igor Kojić se na Instagramu pohvalio fotografijom porodične proslave Božića, a njegov otac Dragan Kojić Keba činjenicom kako ga Severinin sin Aleksandar zove.

Naime, na fotografiji koju je na društvenim mrežama objavio Igor (28) vidi se kako izgledaju praznici u njihovoj porodici, a na istoj poziraju srećni i veseli Severina (43), njena majka Anka, Igor, kao i njegovi roditelji Olja i Dragan.

Keba želi unuče: Daj Bože da postanem deda!

A photo posted by Igor Kojic (@igorkojic) on Dec 25, 2015 at 12:32pm PST

"Ja sam svekar za desetku, a i Severina je snajka za deset. Igor i ona se jako vole i to je prava ljubav. Mi se stalno šalimo, smejemo i prava smo srećna porodica. Jedva čekam da postanem deda i da me razvesele unučetom. Mada, moram da naglasim, postoji jedan divan dečak Aleksandar, koji me već zove deda", izjavio je Kojić misleći na Sevkinog sina iz veze s Milanom Popovićem.

Čini se da porodičnu idilu nisu narušili nedavni novinski natpisi o vezi Igora Kojića i transseksualke Nataše Maze (33) koja se navodno družila i s njegovim ocem Kebom.

Šta će Seve da kaže: Transseksualka Nataša tvrdi da je bila u vezi sa Igorom! (FOTO)

A photo posted by Severina Kojić (@severina) on Dec 25, 2015 at 10:23am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs