Šta su imali, imali su

Šta će Seve da kaže: Transseksualka Nataša tvrdi da je bila u vezi sa Igorom! (FOTO)

Nekada Nebojša, sada Nataša Maza tvrdi da je bila u vezi sa mlađim Kojićem, a mediji pišu da ni tata Keba nije ostao imun na nju
Šuška se
21:12h Autor:
Šta će Seve da kaže: Transseksualka Nataša tvrdi da je bila u vezi sa Igorom! (FOTO)
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Iako nije htela da otkrije detalje veze jer je Igor Kojić danas oženjen čovek, transseksualka Nataša Maza (33), prema pisanju srpskih medija, bila je u vezi sa Severininim dragim.

"Glupo mi je da išta govorim, čovek se oženio. To što smo imali, imali smo. Ne bih narušavala nečiju sreću", kaže Nataša, koja se pre osam i po godina podvrgla hirurškom zahvatu i promenila pol. Do tada se zvala Nebojša Kornesko, a svoju životnu priču objavila je proletos pred TV kamerama kao sudija rijaliti šoua "Parovi", a nedavno se pojavila i na "Farmi".

Igor Kojić isprozivao oca Kebu: Prestani da me kopiraš! (FOTO)

A photo posted by Natasa Maza (@natasamaza) on Dec 13, 2015 at 3:40am PST

"Od rođenja sam se osećala kao devojčica i srećna sam da sam uspela da se izborim za svoje pravo da postanem žena. Prošla sam zaista mnogo teških trenutaka u životu. Nakon operacije izgubila sam četiri posla, pa sam se posvetila pevanju", kaže Nataša.

U međuvremenu njene pesme "Trepavice" i "Lepotan" postale su u radijski hitovi. Na pitanje gde se podvrgla hirurškom zahvatu Maza kaže:

"Operaciju sam uradila u Beogradu jer su tamo najbolji stručnjaci na tom polju. Grudi su mi narasle od hormonske terapije", pohvalila se pevačica Maza. Na pitanje da li je ona na društvenoj mreži ostavila status "Mali Keba ima velikog, a veliki malog" Maza je odgovorila potvrdno. Potvrdila je i da je objavila kolaž fotografija muškaraca koji su imali značajno mesto u njenom životu, među kojima su Igor Kojić i njegov otac Dragan Kojić Keba, pa neki nagađaju da je Maza osvojila srce i tate i sina.

Foto: Kurir / Marina Lopičić
Foto: Kurir / Marina Lopičić

Kebu je navodno upoznala pre 12 godina na zabavi u Požarevcu, na kojoj je on pevao. Prema pisanju srpskih medija, Maza i Igor intenzivno su se družili pre nego što se fudbalski menadžer zaljubio u Severinu. Ne zna se kad su se tačno upoznali, ali su navodno počeli da izlaze nakon susreta na televizijskoj stanici gde je Igor došao s ocem. Keba je nakon toga gostovanja otišao kući, a Nataša i Igor u kafić. Navodno su nakon toga otišli na večeru, a uskoro i u apartman blizu Kalemegdana. Upućeni kažu da su njihovi susreti nakon večere obično završavali u hostelu ili apartmanu. Danas je Nataša Maza u srećnom braku, ali nije htela da otkrije s kim jer kaže da taj muškarac nije iz javnog života.

Severina još uvek ljuta na svekra: Keba na svadbi maltretirao goste!

A photo posted by Natasa Maza (@natasamaza) on Dec 1, 2015 at 9:59am PST

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs